Newsroom

Newsroom

Ποιος πασίγνωστος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές

Πολλές οι επιλογές είναι η αλήθεια

Screenshot 7 1

Η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλη παράδοση στο να «τσιμπάει» υποψηφίους βουλευτές από το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Θυμηθείτε την περίπτωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου, την πιο «άτυχη» περίπτωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου… και η αλήθεια είναι πως δεν προκαλεί κάποια έκπληξη η μεταπήδηση ενός δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ στον πολιτικό αγώνα με τη γαλάζια παράταξη.

Ο σταθμός του Φαλήρου στηρίζει με κάθε μέσο διαχρονικά και ιστορικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά με τη ΝΔ του Μητσοτάκη τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Θα μπορούσε πολύ άνετα ο υποψήφιος που «ψάχνουμε» να είναι ο Πορτοσάλτε, ο Αυτιάς, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Υποφάντης – εδώ γελάμε – αλλά τελικά ο δημοσιογράφος που φαίνεται έτοιμος να στηρίξει και έμπρακτα τον Κυριάκο είναι σχετικά φρέσκια μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει τα χέρια με τον  Δημήτρη Καμπουράκη. Τη διαρροή μάλιστα έκανε το powergame του Γ. Κουρτάκη και στο επίμαχο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Δημήτρης Καμπουράκης θα κατέβει υποψήφιος στα Χανιά.

«Είναι οριστική και απλώς μένουν τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων.

Όπως πληροφορούμαι από αξιόπιστη πηγή, ήδη έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση επί του θέματος με τον πρόεδρο Μητσοτάκη και απλώς, μένουν κάτι λεπτομέρειες για να «κλείσει» οριστικά η υποψηφιότητα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά και ο ίδιος, δεν διαψεύδει τη σχετική φημολογία, γεγονός που δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του», διαβάζουμε αναλυτικά.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…