Ποιος να το περίμενε – Μεγάλο προβάδισμα Μπέου σε νέα δημοσκόπηση

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση υπάρχει πιθανότητα εκλογής του Αχιλλέα Μπέου ακόμα και από τον πρώτο γύρο

μπεος

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μετά το χαστούκι σε πολίτη αλλά και τα «νταηλίκια» του στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι αυτός είναι άνδρας και λύνει τις διαφορές του με ξύλο όταν θεωρεί ότι χρειάζεται.

Την ίδια στιγμή δεν έλειψαν και οι επιθέσεις του κ. Μπέου προς το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο καλούσε πάει στο Βόλο και να καθαρίσουν με φτυάρι τις λάσπες (κάτι που τελικά έγινε).

Ο Αχιλλέας Μπέος αντί να απολογείται για το γεγονός ότι η πόλη πνίγηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες και οι περιουσίες των ανθρώπων καταστράφηκαν, μαίνεται κατά πάντων και κάνει σόου στους δρόμους της πόλης παρέα με κάμερες για να δείξει ότι βρίσκεται εκεί.

Παρ’ όλα αυτά μεγάλη δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό του TheNewspaper.gr, δείχνει άνετη νίκη και επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου από τον πρώτο γύρο!

Η έρευνα έγινε σε εξεταζόμενο πληθυσμό ηλικίας άνω των 17 ετών με δικαίωμα ψήφου, σε 637 νοικοκυριά, το χρονικό διάστημα από 25 -27 Σεπτεμβρίου 2023, δηλαδή πριν από τα πιο πρόσφατα περιστατικά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, οι πολίτες σε ποσοστό 34,5% δηλώνουν «Πολύ» ικανοποιημένοι, σε ποσοστό 30,07% δηλώνουν «Αρκετά» ικανοποιημένοι, «Λίγο» ικανοποιημένοι δηλώνει το 16,3% και «Καθόλου» ικανοποιημένοι το 17,8%.

Οι ερωτώμενοι πολίτες του Βόλου απαντούν σε ποσοστό 61,9% ότι επιθυμούν να επανεκλεγεί και το 31,3% επιθυμεί να εκλεγεί κάποιος άλλος υποψήφιος, ενώ το 6,8% δεν απαντά.

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγράφει τις περισσότερες θετικές και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες των ερωτώμενων πολιτών.

Το 52% έχει θετική άποψη, το 15,2% μάλλον θετική γνώμη για τον δήμαρχο Βόλου, ενώ το 30,7% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη.

Στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής:

  • Αχιλλέας Μπέος: 60,4%
  • Νίκος Παπαπέτρος: 19,1%
  • Απόστολος Ριζόπουλος: 4,1%
  • Αναποφάσιστοι: 10,5%
  • Αποχή: 2,5%
  • Αλλον 0,6%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ: 2,5%

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…