Newsroom

Newsroom

Ποιος είναι ο Θέμος που έλεγε τους Εβραίους "γυμνά φούρνου";

γράφει ο trollstoi Ο Θέμος Αναστασιάδης που από χθες κατάφερε και επίσημα να είναι ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα…

themos

γράφει ο trollstoi

Ο Θέμος Αναστασιάδης που από χθες κατάφερε και επίσημα να είναι ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα στην Ελλάδα, σίγουρα δεν είναι αυτό που κάποτε είχε γράψει για την αφεντιά του στην Ελευθεροτυπία «νυν απολίτικος γαύρος». Τον έχουν κατηγορήσει για καιροσκόπο και τσιράκι της εκάστοτε εξουσίας. Τον έχουν χαρακτηρίσει ακόμη ως συμπλεγματικό αγόρι με ροδαλά μάγουλα. Η απόφασή του να δημοσιεύσει την φωτογραφία του Παύλου Φύσσα που ψυχορραγεί στην αγκαλιά της αγαπημένης του στο Πρώτο Θέμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τα social media γέμισαν από «κοσμητικά» επίθετα για τον γνωστό εκδότη που εδώ και τρία χρόνια έχει αναλάβει μέσα από την εφημερίδα του να φτιάξει το επικοινωνιακό προφίλ της Χρυσής Αυγής.

Στις 15/3/1994 ο κ. Αναστασιάδης είχε δώσει δείγματα γραφής των αρρωστημένων πεποιθήσεών του, όταν αναφερόμενος στην συγκλονιστική ταινία «Η λίστα του Σίντλερ» σχολίαζε εμετικά: «Έχετε να χάσετε τέσσερις ολόκληρες ώρες; Να πάτε να δείτε τη λίστα του Σίντλερ. Μέχρι και τα ελάχιστα γυμνά που έχει είναι φούρνου…».

Ποιος είναι τελικά ο Θέμος Αναστασιάδης, γνωστός και ως «κομιστής»; Από τη μία στιγμή στην άλλη αποφάσισε να αναλάβει το γραφείο Τύπου της ναζιστικής ορδής μαχαιροβγαλτών; Γιατί προσπαθεί μετά βδελυγμίας με στημένα ρεπορτάζ να πείσει το αναγνωστικό κοινό ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι μαχαιροβγάλτες δολοφόνοι αλλά λυκόπουλα που βοηθάνε τους ανήμπορους ηλικιωμένους; Ότι είναι κουλ να είσαι χρυσαυγίτης – και αν είσαι θα το εκτιμήσει το γυναικείο φύλο και θα σε αφήνει πιο εύκολα να του θωπεύεις τον πισινό; Ότι τα τάγματα εφόδου δεν είναι απότοκα του ευγονισμού των SS αλλά εγγυητές της ασφάλειας των πολιτών που θα δρουν επικουρικά με την ΕΛ.ΑΣ; Ότι τα κάμπινγκ των χρυσαυγιτών είναι χώροι εξάσκησης του σώματος και του πνεύματος;

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι πολλά πράγματα. Για τον καθέναν αυτά μπορεί να διαφέρουν ή να λειτουργούν συμπληρωματικά. Αλλά αυτό που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει είναι πως ο κ. «Όλα μπάχαλο» -η ειρωνεία είναι ότι με τις τακτικές του το κατάφερε και αυτό – άρπαξε την ευκαιρία να μοσχοπουλήσει μερικές από τις σελίδες της φυλλάδας του.

Το γεγονός ότι η φυλλάδα του έκανε ρεκόρ πωλήσεων είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του κάθε πολίτη που έβριζε το Θέμο και το πρωί της Κυριακής έτρεξε να την εξαντλήσει.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ