Ποιον «γαλάζιο» κομματάρχη φωτογραφίζει στο cringy προεκλογικό του σποτ ο Ι. Πιπίνης; (video)

Ποιος είναι ο σκοτεινός «κομματάρχης;» Στην προσπάθειά του να εκλεγεί, ο «βενεζουελολόγος» του Κυριάκου Μητσοτάκη επιτίθεται ευθέως σε έναν πολύ γνωστό γαλάζιο βουλευτή και πρώην υπουργό που... απειλεί τη θέση του.

«Ποιον φωτογραφίζει στο προεκλογικό του σποτ ο Ιάσονας Πιπίνης;» αναρωτιούνται στη Λέσβο μετά τη δημοσίευση του πρώτου του βίντεο, με την απάντηση να είναι απλή.

Ο «βενεζουελολόγος» του Κυριάκου Μητσοτάκη επιτίθεται ευθέως στον γαλάζιο βουλευτή του νομού Λέσβου, Χαράλαμπο Αθανασίου, που και τα… αρχαΐζοντα ελληνικά του μιλάει, και με την καμπαρντίνα του τριγυρνάει, και δεν φείδεται υποσχέσεων και πολιτικαντισμών ως γνήσιος επίγονος του παλαιοκομματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Ιάσονα Πιπίνη θα σαρώσει…τα χρυσά βατόμουρα

Μπορεί το τηλεοπτικό σποτ του «Ειδικού Συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Λατινικής Αμερικής» -όπως ήταν ο τίτλος που έλαβε σε αναγνώριση του αντιΣΥΡΙΖΑ μένους του 2015-2019- να έγινε άμεσα «viral» για την αμηχανία και τα γέλια που προκαλεί στα κοινωνικά δίκτυα, όμως υπάρχει κάποιος στη Λέσβο που δεν γέλασε καθόλου.

Στο βίντεο, ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης επιστρατεύει τον -άλλοτε υποστηρικτή του Αντώνη Σαμαρά- Ρένο Χαραλαμπίδη, για να τον… εξοβελίσει από τη Λέσβο σε ρόλο «κομματάρχη». Ο ηθοποιός εμφανίζεται να «υπόσχεται» διάφορα προς άγραν ψήφων, και στο τέλος, ο υποψήφιος Πιπίνης εισβάλει στο γραφείο του και βγάζει έναν άνευ προηγουμένου cringe προεκλογικό λόγο.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως ο Ρ. Χαραλαμπίδης επιχειρείται να παρουσιαστεί ως «Μαυρογυαλούρος», το πρόσωπό του ταυτίζεται ευθέως με αυτό κυβερνητικού κομματάρχη, σε ανοιχτή «γραμμή» με υπουργό της κυβέρνησης, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον μόνο κυβερνητικό βουλευτή στο νησί, Χ. Αθανασίου.

Άλλωστε, πρώτος ο Χ. Αθανασίου έδειξε τα δόντια του στον συνυποψήφιό του, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως αντιπρόεδρος της Βουλής για να παίξει τον ρόλο του «κομματάρχη» στο νησί του. Στην εκδήλωση για δωρεά ασθενοφόρου οχήματος προς το Κέντρο Υγείας Καλλονής Λέσβου από την Βουλή, ο ίδιος πρωταγωνίστησε, όμως ο Ι. Πιπίνης δεν προσκλήθηκε καν.

Τώρα έρχεται η ώρα που ο δημοσιογράφος του το ξεπληρώνει, βάζοντάς τον απέναντι στο όνομα της εκλογής του, παρουσιάζοντάς τον ως Μαυρογυαλούρο. Εμείς πάλι, παίρνουμε ποπ κορν και απολαμβάνουμε τη μάχη…

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Aνάλογη πρωτοβουλία είχε κάνει και ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος…