Ποιοι είναι οι Ρώσοι φαρσέρ που «αναστατώνουν» την Ευρώπη – Την «πάτησε» ο Μπακογιάννης, τώρα και η Μελόνι

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι Vovan And Lexus

pexels ivan cauich 17783780

Θύμα Ρώσων φαρσέρ έπεσε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, πριν από περίπου δυο μήνες, όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της Ιταλικής κυβέρνησης, όταν και κάποιοι τηλεφώνησαν στην «πρώτη κυρία» της γειτονικής χώρας και υποδύθηκαν Αφρικανό ηγέτη που ήθελε να μιλήσει μαζί της για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα μάλιστα με το Reuters αυτοί οι οποίοι έκαναν τη φάρσα είναι οι αρκετά διάσημοι φαρσέρ Vovan And Lexus, οι οποίοι τηλεφωνούν σε πολιτικούς ηγέτες και όχι μόνο και παριστάνουν άλλους ηγέτες επίσης, πιάνοντας τους κουβέντα. Οι ίδιοι μάλιστα έγιναν γνωστοί στη χώρα μας πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε πέσει θύμα τους ο Κώστας Μπακογιάννης.

Πιο συγκεκριμένα ο ένας απ’ τους δυο φαρσέρ υποδύθηκε τον δήμαρχο Βαρσοβίας και μιλώντας με τον, πρώην πλέον, δήμαρχο Αθηνών έκανε και μια μίνι κουβέντα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τότε ο Κώστας Μπακογιάννης είχε τονίζει ότι το θέμα του πολέμου έχει κουράσει την ελληνική κοινωνία, ενώ είχε κάνει αναφορά και στους S-300.

Βέβαια τα δυο παραδείγματα δεν είναι τα μοναδικά, καθώς στα δίχτυα των Vovan And Lexus έχει πέσει και ο υπουργός άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, ο Μπόρις Τζόνσον, η Καμάλα Χάρις αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι.

Οι τύπου φαίνεται να το έχουν πάντως…