Newsroom

Newsroom

Ποιοι διέρρευσαν τελικά τα στοιχεία της γυναίκας που κατήγγειλε τον Γεωργούλη;

Πού είδαμε για πρώτη φορά τους απαράδεκτους τίτλους «Αυτή είναι η γυναίκα...»

Alexis Georgoulis 48908854851 cropped 1

Πώς διέρρευσε το όνομα της γυναίκας η οποία κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό;

Η αλήθεια είναι πως λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη ότι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα ζητηθεί η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή, συγκεκριμένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, προέβαλαν ρεπορτάζ για το ποια είναι η καταγγέλλουσα. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβανόταν απλώς το όνομα, το επίθετο και η ιδιότητά της, αλλά και πιο προσωπικά στοιχεία, τα οποία είχαν αντληθεί από προσωπικούς λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος για παράδειγμα και η γνωστή iefimerida, ήταν από τις πρώτες που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία της καταγγέλλουσας, επιλέγοντας συνειδητά να μην προστατέψουν το φερόμενο ως θύμα μιας αποτρόπαιης πράξης, όπως είναι ο βιασμός.

Στη συνέχεια τα στοιχεία της γυναίκας, μαζί με τις φωτογραφίες της φυσικά, δημοσιοποίησαν και τα Παραπολιτικά, αλλά και η εφημερίδα Απογευματινή. Δηλαδή τα μέσα συμφερόντων του Γιάννη Κουρτάκη.

Παραμένει βεβαίως άγνωστο από πού διέρρευσαν τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία τελικώς αναγκάστηκε χθες να προχωρήσει σε δημοσίευση στοιχείων της υπόθεσης, αποδεχόμενη ότι πρόκειται πράγματι για εκείνη που έκανε την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή πάντως, μόνο συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης τα οποία συχνά αντιμετωπίζουν με όρους life style, ακόμη και τόσο σοβαρές υποθέσεις, όπως είναι η συγκεκριμένη, είχαν προχωρήσει σε δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων. Πάντως μοιάζει αρκετά δύσκολο η διαρροή να έχει γίνει στα συγκεκριμένα media από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: documentonews.gr

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…