Ποιο αλεξίσφαιρο γιλέκο να φορέσουμε, απέναντι στην προσβολή της αξιοπρέπειας από τον Πορτοσάλτε;

«Ο τοξικοαυτός»: Έτσι αποκάλεσε τον Ζακ  Κωστόπουλο  την Τετάρτη το πρωί, ο Αρης  Πορτοσάλτε, λίγο πριν την έναρξη της δίκης των έξι κατηγορουμένων για τον θάνατο του.

EK Portosalte 1

Με ηχηρά απαξιωτικό τόνο η πρωινή τοποθέτηση του δημοσιογράφου (σ.σ λέμε τώρα)  Άρη Πορτοσάλτε για τον Ζακ Κωστόπουλο, μας θύμισε κάτι. Που είναι και πρόσφατο και επίκαιρο. Ότι  σίγουρα δεν έχουμε ξεμπερδέψει ούτε με τον ρατσισμό ούτε με τον φασισμό.

Η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε δεν είναι μόνο ότι περιφρονεί  τη μνήμη του νεκρού, Ζακ, αλλά προσπαθεί να ξεπλύνει και τους  φονιάδες του. 

«Γιατί θα έχουμε σήμερα συγκεντρώσεις και πορείες; Γιατί αρχίζει μια δεύτερη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου. Αυτού του ανθρώπου που μπήκε να ληστέψει και δεν… συνελήφθη, όπως και έπρεπε -μεταξύ μας. Έπεσε εκεί μια… ένας κόσμος εκεί πάνω και έγιναν πράγματα που δε θα έπρεπε να συμβούν, για να είμαστε καθαροί. Όποιος μπαίνει σε ένα μαγαζί μέσα… γιατί αυτός αποδείχτηκε ότι είναι τοξικοαυτός, δε θα μπω στις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Έγιναν πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται σε μια κοινωνία, σύμφωνοι; Μπήκε κάποιος να κάνει διάρρηξη, θα ‘ρθει η αστυνομία να τον συλλάβει. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Θα μου πεις, εσύ εφάρμοσέ το στο σπίτι σου. Δεν μπαίνω στη κουβέντα, γιατί η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη, δεν έχει κανένα νόημα. Το ζήτημα είναι ότι γίνεται μια δεύτερη δίκη που κινητοποιεί πάλι ομάδες της κοινωνίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αρης Πορτοσάλτε αν κάποια στιγμή με ένα μαγικό τρόπο αποκτούσε λίγη από την αξιοπρέπεια και την ηθική ακεραιότητα του «τοξικοαυτού», σίγουρα δεν θα προχωρούσε σε τέτοια χυδαία τοποθέτηση. Γιατί το βίντεο με τη δολοφονία μέρα-μεσημέρι του Ζακ , είναι αδιάψευστός μάρτυρας, για το τι είχε συμβεί εκείνη την ημέρα. 

 Φυσικά μόνο ένα «βρώμικο» μυαλό, μπορούσε να δει κάτι το αντίθετο και να βγάλει τόση κακία.. από μέσα του.  Ο Άρης Πορτοσάλτε, απλά δικαιώνει όλους εκείνους τους νοικοκυραίους που βγάζουν  το δηλητήριο από μέσα τους  σε κάθε τι αντίθετο με την δική τους κουλτούρα,  και φυσικά όσες φορές και να δει κι εκείνος και αυτοί το βίντεο με τις αποδείξεις της δολοφονίας του Ζακ, την ίδια βρομιά θα υποστηρίζουν, «Ο τοξικοαυτός»

Αλλά επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια… να του θυμίσουμε, ότι το μέσο από το οποίο ξεστομίζει τις χυδαιότητες του, παρεμπιπτόντως είχε αναφέρει ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ είχαν βγει καθαρές. 

Και επειδή δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος παραπάνω, με τον κ. Πορτοσάλτε, ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να μπορέσει να μπει ένα φρένο στην απροκάλυπτη χυδαιότητα του.  Και όπως ξεκάθαρα, είχε πει η Φωτεινή Οικονόμου το 2018

«Ποιο αλεξίσφαιρο γιλέκο να φορέσουμε, απέναντι στην προσβολή της αξιοπρέπειας 
και στην υποτίμηση του ανθρώπινου προσώπου;
»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.