Newsroom

Newsroom

Ποινικοποιείται η συνεύρεση με ιερόδουλες στη Γαλλία

Πρόστιμο 1500 ευρώ θα πληρώνουν οι πελάτες ιερόδουλων στη Γαλλία, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη γαλλική Βουλή.…

porneia 0

Πρόστιμο 1500 ευρώ θα πληρώνουν οι πελάτες ιερόδουλων στη Γαλλία, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη γαλλική Βουλή.

Οι παραβάτες θα πληρώνουν επιπλέον πρόστιμο 750 ευρώ σε περίπτωση που παραβιάσουν τον νόμο εκ νέου.

Ακόμα, θα υποχρεούνται να παρακολουθήσουν σεμινάρια ευαισθητοποίησης.

Ακόμη πιο μεγάλες αναμένεται να ειναι οι ποινές σε περίπτωση που η ιερόδουλη ειναι ανήλικη.

Η γαλλική νομοθεσία προβλέπει ήδη τη φυλάκιση τριών ετών για κάποιον που συνευρεθεί ερωτικά με ιερόδουλη που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ζωής της, καθώς και την επιβολή προστίμου ύψους 45.000 ευρώ.

Ο νέος νόμος που κατέθεσε το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, εκτιμώντας οτι με αυτό το τρόπο θα προστατευθούν οι εκδιδόμενες γυναίκες απο τα δίκτυα που τις εκμεταλλεύονται, προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις με την γαλλική Δεξιά να δηλώνει αποχή ενώ οι Οικολόγοι έχουν ήδη δηλώσει οτι θα καταψηφίσουν το νομοσχεδίο.

Κατά της ποινικοποίησης της συνεύρεσης με ιερόδουλες τάχθηκε και η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν, η οποία σύμφωνα με τη γαλλική Le Figaro, η Λε Πεν χαρακτήρισε την ποινικοποίηση «ανοησία», γιατί όπως είπε η πορνεία είναι το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου και μία τέτοια κίνηση θα κρύψει την πραγματικότητα.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους