Newsroom

Newsroom

Ποινική έρευνα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Τη διενέργεια ποινικής έρευνας για τα επεισόδια της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προκειμένου να εξακριβωθεί…

Τη διενέργεια ποινικής έρευνας για τα επεισόδια της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της διοίκησης του Σταδίου.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρ. Λακαφώση, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση των εκτεταμένων επεισοδίων από οπαδούς του Παναθηναϊκού προκύπτει η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, καθώς και να εντοπίσει τους υπεύθυνους.

Παράλληλα ο κ. Λακαφώσης θα πρέπει να εξακριβώσει τυχόν ύπαρξη ποινικών ευθυνών των αρμοδίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως επίσης και της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου για την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Τέλος, η κ. Ράικου ζητεί να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες κάθε άλλου τρίτου αρμόδιου για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Δηλαδή να εξεταστεί αν ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή επεισοδίων, αν οι υπεύθυνοι γνώριζαν για το ενδεχόμενο οργανωμένου σχεδίου, όπως αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα, και αν έλαβαν πρόσθετα μέτρα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…