Newsroom

Newsroom

Ποινική δίωξη στον πυγμάχο που σκότωσε με μια γροθιά τον 76χρονο ψαρά στην Καλλιθέα

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, θύτης και θύμα να είχαν τσακωθεί και κατά το παρελθόν, πιθανότατα στην Μαρίνα της Καλλιθέας

Boxing Gloves Stock Image

Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών στον 46χρονο πυγμάχο ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου τον ηλικιωμένο ερασιτέχνη ψαρά στην Μαρίνα της Καλλιθέας, το πρωί της Παρασκευής (29/10).

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, θύτης και θύμα να είχαν τσακωθεί και κατά το παρελθόν, πιθανότατα στην Μαρίνα της Καλλιθέας, προτού ο 46χρονος δώσει το μοιραίο χτύπημα στον 76χρονο.

Η έρευνα των Αρχών όπως ανέφεραν νωρίτερα οι πληροφορίες στρεφόταν στο ενδεχόμενο να είχαν τσακωθεί και στο παρελθόν πριν ο 46χρονος δώσει το μοιραίο χτύπημα στον ηλικιωμένο στην Μαρίνα της Καλλιθέας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην Πλατεία Νερού στη Καλλιθέα, όταν ο 76χρονος που είχε πάει για ψάρεμα λογομάχησε με έναν 48χρονο, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν και ο 48χρονος να ρίξει μπουνιά στον ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που βρισκόταν στη θάλασσα ενοχλήθηκε από το καλάμι ψαρέματος του θύματος και όταν ο ψαράς είπε στον 48χρονο να μην κολυμπά εκεί γιατί διώχνει τα ψάρια ακολούθησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο 76χρονος λίγο μετά το χτύπημα που δέχτηκε υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο 48χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για την τύχη του ηλικιωμένου, που είχε πέσει αναίσθητος στο έδαφος. Στη συνέχεια ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.