Ποινική δίωξη στον οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 17χρονο ντελιβερά

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε το θάνατο και εγκατάλειψη προχώρησε η εισαγγελία σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε 17χρονος ντελιβεράς στον Ωρωπό, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

ντελιβερι

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε σε άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με το μηχανάκι του 17χρονου ντελιβερά στον Ωρωπό και τον εγκατέλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε καταναλώσει αλκοόλ, εγκατέλειψε τον νεαρό αβοήθητο στον τόπο του δυστυχήματος. Λίγες ώρες αργότερα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στην αστυνομία και δήλωσε ψέματα, δηλαδή ότι αυτός οδηγούσε. Το πρωί όμως, που ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ανακάλεσε και εμφανίστηκε τελικά ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του οδηγού είναι για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε το θάνατο και εγκατάλειψη, ενώ διενεργείται προκαταρκτική και για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου, στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα. Οι Αρχές σχημάτισαν και τρίτη δικογραφία, σε βάρος του αδελφού του οδηγού για ψεύδη κατάθεση.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…