Newsroom

Newsroom

Ποια ήταν η δολοφονημένη Άννα από την Κούβα που ΕΛΑΣ και ΜΜΕ την «βάφτισαν» άνδρα

«Σύρθηκε απ την άκρη του κόσμου, για να βρεί ευτυχία σε μια μικρή σκηνή» - Ποια ήταν η trans Άννα από την Κούβα

Άννα Κούβα

Νεκρή εντοπίστηκε η Άννα, μια τρανς γυναίκα με καταγωγή από την Κούβα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από τη σπιτονοικοκυρά της μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας.

Άννα Κούβα
Άννα Κούβα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό εντόπισε η σπιτονοικοκυρά του θύματος, που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο. Η σπιτονοικοκυρά ανησύχησε για το γεγονός ότι η Άννα δεν άνοιγε και κάλεσε τις αρχές.

Πλέον, ιατροδικαστής και αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ προανάκριση ανέλαβε για την υπόθεση η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ποιά ήταν η trans Άννα από την Κούβα που ΕΛΑΣ και ΜΜΕ την βάφτισαν άνδρα

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Άννα αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να μεταναστεύσει στην Ελλάδα ψάχνοντας διέξοδο από μια δύσκολη ζωή. Βίωνε καθημερινά βία και διακρίσεις για την ταυτότητα φύλου της.

Σύμφωνα με την Άννα Κουρουπού, η Άννα ήρθε πριν από 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα απο την Κούβα. « Κυνηγημένη απο θεούς και δαίμονες.Πολύ δύσκολη ζωή. Κάπου άκουσε για το Red Umbrella Athens , έψαξε και μας βρήκε. Τι γλυκό βλέμμα είχε , παρ όλη την βαναυσότητα στη ζωή της ! Είπε πως της άρεσε να χορεύει. Την πήγα στη Marilou Fragiadaki , στις “Κούκλες”.

«Όντως της άρεσε να χορεύει. Το μαγαζί έγινε η ζωή της. Έλαμπε πλέον. Σύρθηκε απ την άκρη του κόσμου , για να βρεί ευτυχία σε μια μικρή σκηνή».

Η ανάρτηση της Άννας Απέργη, Προέδρου του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών

«Μία φίλη μας τρανς γυναίκα προσφύγισσα από την Κούβα, δολοφονήθηκε άγρια. Η Αννα μας βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της. Τα περισσότερα ειδησεογραφικά site αναφέρθηκαν στη δολοφονία γράφοντας ότι δολοφονήθηκε Κουβανός άνδρας. Σαφέστατα δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι για αυτό.

Προφανώς αυτή την πληροφορία έλαβαν από την Ελληνική Αστυνομία, επομένως όλο το λάθος ξεκίνησε από την ΕΛ.ΑΣ. Στιγματισμός, διαπόμπευση, κανένας σεβασμός στην ταυτότητα φύλου μας ακόμη και όταν μας δολοφονούν. Ακόμα και νεκρές συνεχίζουν να μας κακοποιούν. Ούτε στο θάνατο να μη βρούμε ησυχία. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ!! Καλό σου ταξίδι ψυχή μου!».

 

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…