Ποδοσφαιρικός θίασος…

Αγαπάτε το ποδόσφαιρο; Αν όχι, καθίστε αναπαυτικά στην τηλεόραση να παρακολουθήσετε την κωμωδία της χρονιάς...

FS - Ποδοσφαιρο κορνερ

Αγαπάτε το ποδόσφαιρο; Αν όχι, καθίστε αναπαυτικά στην τηλεόραση να παρακολουθήσετε την κωμωδία της χρονιάς. Αν ναι, σας δίνουμε δωρεάν προσκλήσεις να παρακολουθήσετε ένα διαφορετικό αγώνα. Έναν αγώνα πολλών αντιπάλων, παρά φύσιν συμμαχιών, τίγκα στον γραβατωμένο χουλιγκανισμό και στην “καθωσπρέπει” καφρίλα.

Έναν αγώνα σ’ ένα διαφορετικό γήπεδο. Ούτε σε χόρτο, ούτε σε “ξερό”. Σ’ ένα λασπωμένο τερέν, σ’ ένα βούρκο με όλα τα κομφόρ. Με τους απαραίτητους προβολείς και με αντιασφυξιογόνες μάσκες για να μη πεθάνετε από τη μπόχα… Θα παρακολουθήσετε ένα αγώνα “βούβαλων” να μαλώνουν στη λασπουριά της επιχειρηματικής… ελίτ. Τα βατράχια αποσύρθηκαν στις κερκίδες για να μη πληρώσουν τα σπασμένα. Ομοίως και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι προπονητές τους προσπαθώντας οι έρημοι να καταλάβουν με ποια “βουβάλια” έμπλεξαν!

Στα επίσημα, παρατεταγμένος ο κυβερνητικός θίασος χειροκροτεί τα “βουβάλια” αδιακρίτως, φωνάζοντας: “Νάτοι, νάτοι οι επενδυτές”. Ο αρχαιομαθής της αναπτύξεως Άδωνις έχει σηκώσει πανό με το σύνθημα «Έρρωσθε και ευδαιμονείτε» (να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι). Ο πρωθυπουργός Κυριάκος έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο του. Του σφύριξαν ότι εκπροσωπεί την “ελίτ” ως έννοια, και προσπαθεί να σηκώσει στους στιβαρούς ώμους του, το βάρος της… ευθύνης(;). Στο τρίγωνο της ανωμαλίας του- κατ’ ευφημισμό – ποδοσφαιρικού αγώνα, οι τρεις χάριτες αναζητούν ρόλους. Η βουβαλόφρονη ελίτ του ξεχαρβαλωμένου κυβερνητικού θιάσου, χειροκροτεί την ελίτ της αγωνιζόμενης “βουβαλοσύνης”, αναζητώντας σωσίβιο στην ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας. Ο διαιτητής Μπαλτάκος σε ρόλο ποντικού που βρυχάται δηλώνει αθώος του… αίματος.

Στα δημοσιογραφικά θεωρεία “όλα τα σκ@τ@ μαζεμένα”, η αφρόκρεμα, η ελίτ της βουβαλοτραφούς “δημοσιογραφίας”, χαρωπά τα δυο της χέρια τα χτυπά απολαμβάνοντας την μπόχα του αγώνα. Δηλώνουν θυμωμένοι όχι γιατί το αφεντικό τούς συμπεριέλαβε στο βόθρο. Με αυτόν είναι εξοικειωμένοι. Θύμωσαν με τον Μιθριδάτη των 2,5 εκατομμυρίων views στο “Για να μη στα χρωστάω”. Δε μπορεί να μιλάει για “Κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο / κι έναν φλώρο έχεις ξαφνικά για τύραννο / μια Πρωθυπουργάντζα που έχει στην καβάτζα κάθε ορντινάντζα / δευτεράντζα για μπροστάντζα…». Ο κύριος Γεραπετρίτης “δευτεράντζα”, αν είναι δυνατόν! Δεν μπορεί να λέει:

“Μηχανορραφία η δημοσιογραφία, του καθεστώτος φτιάχνεται η αγιογραφία”, ούτε “Για κάθε σου απορία έχουν μια διμοιρία, ένας λαός σε δυστοπία κι ομηρία”.

Και φυσικά δε μπορεί να κατεβαίνει αυτός ο “νεομηδενιστής” ως υποψήφιος με τον αντισυστημικό ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μην ταράζονται ο Πρετεντέρης των ΝΕΩΝ (4-4-23) και ο Τσιντσίνης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ (4-4-23), διότι ως γνωστόν είναι…τοις βουβάλοις ρήμασι πειθόμενοι…

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι το βουβαλόσφαιρο είναι σικέ. Ότι όλα γίνονται για το ονόρε. Διότι αγαπητοί μου αυτοί είναι οι “Παρταόλα” και θέλουν να παραμείνουμε οι … “Παρτατρία” θεατές. Θα τους κάνουμε τη χάρη;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…