«Πνίγηκε» και δεν μπορούσε να μιλήσει η διερμηνέας στη συνέντευξη Δένδια – Λαβρόφ (Βίντεο)

Η μεταφράστρια «πνίγηκε» για αρκετά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναφέρει στα ελληνικά τα όσα έλεγε ο κ. Λαβρόφ.  

273778921 970363666926247 1694826596554638786 n

Τη χειρότερη στιγμή, την ώρα που μιλούσε ο Σεργκέι Λαβρόφ, «πνίγηκε» η διερμηνέας της συνέντευξης Τύπου των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Ρωσίας – Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά την διερμηνέα που… δεν κατάλαβε τι έλεγε ο Κροάτης πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου του Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, επιβεβαιώνοντας ότι η ζωντανή σύνδεση δεν είναι πάντα εύκολη, η διερμηνέας που μετέφερε στην ελληνική γλώσσα τα λόγια του ρώσου ΥΠΕΞ παρουσίασε έντονο βήχα. 

Ειδικότερα, εξαιτίας του βήχα η διερμηνέας «πνίγηκε»,  με αποτέλεσμα να μην μπορεί για αρκετά δευτερόλεπτα να αναφέρει στα ελληνικά τα όσα έλεγε ο κ. Λαβρόφ.

Οι προσπάθειες της να συνεχίσει το έργο της ήταν μάταιες, αφού ο βήχας την έκοβε κάθε λίγες λέξεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διερμηνέας να σταματήσει να μεταφράζει και έτσι οι τηλεθεατές της ΕΡΤ άκουγαν τον Σεργκέι Λαβρόφ να τοποθετείται στα ρωσικά αδυνατώντας να καταλάβουν τι λέει. Η ίδια πάντως κατάφερε να ολοκληρώσει τις δηλώσεις, έστω και με μια μικρή δυσκολία, και γι’ αυτό τής αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά την διερμηνέα που… δεν κατάλαβε τι έλεγε ο Κροάτης πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου του Μητσοτάκη:

Την παράσταση δεν έκλεψαν ούτε οι δύο πρωθυπουργοί, ούτε οι άνευρες δηλώσεις τους. Την παράσταση έκλεψε η αγχωμένη διερμηνέας που όταν έφτασε η ώρα να μεταφράσει τα όσα είπε ο Κροάτης πρωθυπουργός, ομολόγησε πως… «δεν τα κατάλαβα όλα».

Συγκεκριμένα είχε πει, «Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε για πολλά θέματα, για την πρόοδο σε πολλούς τομείς, όπως στην οικονομία, στη βελτίωση των σχέσεων και… πολλά άλλα που δεν τα κατάλαβα»  είπε η χαρακτηριστικά με την αμηχανία της να είναι εμφανής.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…