"Πνίγηκε" η Θεσσαλονίκη-Πάνω από 100 κλήσεις δέχτηκε η Π.Υ. (video)

Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε η σημερινή ημέρα στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ακόμα και κεντρικοί οδοί της…

bourini

Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε η σημερινή ημέρα στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ακόμα και κεντρικοί οδοί της πόλης. Η σφοδρή κακοκαιρία χτύπησε την Θεσσαλονίκη στις 4 τα ξημερώματα και έπληξε κυρίως το κέντρο και τα δυτικά της πόλης. Η βροχή συνεχίζεται, ωστόσο με λιγότερη σφοδρότητα από αυτή που παρατηρήθηκε τα ξημερώματα.

 

 

Μέχρι αυτή την ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών και καταστημάτων και έχει επέμβει στις μισές περιπτώσεις, καθώς στις υπόλοιπες δεν κρίθηκε αναγκαίο λόγω χαμηλής στάθμης. Επίσης συνεργεία της Π.Υ. προχώρησαν σε 4 απεγκλωβισμούς, συνολικά 6 ατόμων (οδηγών και επιβατών) από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν και σε 5 κοπές δέντρων, ενώ πολλοί δρόμοι ακόμα και κεντρικές οδοί υπέστησαν μεγάλες καθιζήσεις.


Παράλληλα, σημειώθηκε πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περιοχές περιμετρικά του κέντρου της πόλης, ενώ υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…