«Πλυντήριο» σε Λιγνάδη από τον Ρουβά-Δεν μπορώ να τον πω βιαστή (Video)

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες βιασμών που τον βαραίνουν.. Ο γνωστός τραγουδιστής, χαρακτήρισε τα όσα ζει ο σκηνοθέτης «κόλαση», μιλώντας για «παθογένεια» που τον ταλαιπωρεί, ενώ δεν φάνηκε να βρίσκει αρκετά να πει για την κόλαση που ζούσαν τα θύματα τόσα χρόνια…

royvas lignadis 2

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» o Σάκης Ρουβάς μίλησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες βιασμών που τον βαραίνουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής, χαρακτήρισε τα όσα ζει ο σκηνοθέτης «κόλαση», μιλώντας για «παθογένεια» που τον ταλαιπωρεί, ενώ δεν φάνηκε να βρίσκει αρκετά να πει για την κόλαση που ζούσαν τα θύματα τόσα χρόνια… 

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν έκρυψε την έκπληξή του, όταν ενημερώθηκε για τις καταγγελίες που οδήγησαν τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή, ωστόσο παραδέχτηκε: «Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου».

 «Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

«Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία ότι χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή», ανέφερε ο τραγουδιστής.

 

 

 

Οργισμένες αντιδράσεις στο twitter μετά τις δηλώσεις περί αγάπης…

Οι δηλώσεις αγάπης…του τραγουδιστή στον Δημήτρη Λιγνάδη, προκάλεσαν κύμα έντονων αντιδράσεων στο twitter, ενώ στο στόχαστρο των πικρόχολων -καυστικών- σχολίων από τους χρήστες μπήκαν και οι παρουσιαστές της εκπομπής.

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…