Πλήθος κόσμου αντιστέκεται στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού (Video-Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου.

316184647 1557690228003058 3502070537322571750 n

Σε έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού της για χρέος σε πιστωτική κάρτα (15.000 ευρώ, σύμφωνα με αναφορές), προχώρησαν οι αρχές το πρωί της Δευτέρας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πλευρά της αντιπολίτευσης. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου.

Παρουσία δικαστικού επιμελητή, αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματός της, με την ίδια να δηλώνει «Στο Κόκκινο» πως της έδωσαν και τις γάτες της, βγάζοντάς την από το σπίτι όπου ζει με τον γιο της για να καταγράψουν τα υπάρχοντά της.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» είπε στο Open η κ. Κολοβού.

Την ίδια στιγμή κατήγγειλε πως ο κλητήρας τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι».

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, στο οποίο το πρωί της Δευτέρας εκτυλίχθηκαν ασύλληπτες σκηνές όταν αστυνομικοί και δικαστικός κλητήρας έβγαλαν με τη βία τη δημοσιογράφο, η οποία αγωνίζεται να σώσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ, ώστε να πραγματοποιηθεί η έξωση.

Αυτή την ώρα, πλήθος κόσμου διαμαρτύρεται, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, μην κρύβοντας την οργή του κατά του δικαστικού κλητήρα ο οποίος φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας», σημείωσε η Ιωάννα Κολοβού απευθυνόμενη στο πλήθος, συμπληρώνοντας ακόμη «πως αν το θέμα δεν λυθεί πολιτικά τέτοιες εικόνες θα επαναλαμβάνονται κάθε μέρα».

Στο σπίτι βρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων της αντιπολίτευσης, που καταδίκασαν τα γεγονότα.

Ανεστάλη προσωρινά μετά από παρέμβαση πολιτών και των βουλευτών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία έξωσης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, από το σπίτι της στου Ζωγράφου, ανεστάλη προσωρινά μετά από παρέμβαση πολιτών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη και του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη που βρέθηκαν στο σημείο.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.