Newsroom

Newsroom

Πληρώσαμε 35.000 ευρώ για την παρέλαση του ιππικού που τελικά.. δεν θα γίνει!

Τόσο επιτελικοί, που δεν κατάφεραν να προετοιμάσουν ούτε τα άλογα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ιππικό

35.000 ευρώ κονδύλι με κατεπείγουσες διαδικασίες και χρέωση στον προϋπολογισμό του 2022 «έκοψε» η Ν.Δ. προκειμένου να επανιδρύσει μετά από 50 χρόνια το ιππικό με σκοπό τη συμμετοχή του στις παρελάσεις και τις τιμητικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, τοποθέτησε και ως επικεφαλής, τον 75χρονο Ταξίαρχο Δημήτριο Στεργίου Καψάλη, ο οποίος παραιτήθηκε όντας αντισυνταγματάρχης το 1996.

Ο ίδιος μάλιστα, αφότου ορίστηκε επικεφαλής δήλωσε ότι: «η απόφαση επανασύστασης του ιππικού στον ελληνικό στρατό πάρθηκε από τον λεβέντη αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο και από κοινού με τον αρχηγό Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον Διευθυντή Ιππικού Τεθωρακισμένων του Γενικού Επιτελείου Στρατού Γεώργιο Μαυροειδή και τον Διοικητή του ΚΕΤΘ Ταξίαρχο Ιωάννη Δέλλα μου εμπιστεύτηκαν αυτό το τεράστιο εγχείρημα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την απεριόριστη εμπιστοσύνη και την στήριξη που έχουν προσφέρει για να δημιουργηθεί η νέα Ίλη Ιππικού».

Αλλά δεν θα είναι έτοιμα τα άλογα για να παρελάσουν. Τόσο επιτελικοί! Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι «χωρίς την ίλη ιππικού πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου το Σάββατο».

Συνεχίζεται όμως η εκπαίδευση κανονικά αν έχετε αγωνία να μάθετε αν θα είναι έτοιμα μέχρι του χρόνου.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που ισχυρίζονται ότι ανεξάρτητα από το εάν τα άλογα είναι έτοιμα για παρέλαση, η Ν.Δ. δεν θέλει να κατηγορηθεί ότι βγάζει τα άλογα στους δρόμους για να αλλάξει την ατζέντα των Τεμπών, κάτι μάλιστα που στοίχισε περί τις 35.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το armyvoice.gr

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.