«Πληρωμένη» απάντηση στον Μητσοτάκη για τα router στο Μαξίμου

Απάντηση στην ατάκα  του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «ούτε router» δεν βρήκε στο Μαξίμου, όταν το παρέλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε η πρώην Γενική Γραμματέας Πρωθυπουργού, Γιάννα Πεπέ.

Τσίπρας Μητσοτάκης

Σε δήλωσή της, η κ. Πεπέ σημείωσε ότι «αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές για τη χώρα ίσως και να γελούσα για τα router που ακούστηκαν μέσα στη βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Για να σοβαρευτούμε όμως, το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του και φυσικά, πώς θα ήταν δυνατόν να είναι αλλιώς άλλωστε, όλα τα router στη θέση τους.

Αυτό αν δεν το αντιλήφθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, μπορεί να το επιβεβαιώσει τόσο ο κύριος Δημητριάδης, που ανέλαβε στη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας και στον οποίο παρέδωσα το χαρτοφυλάκιο μου και όσα είχα στην ευθύνη μου, όσο και ο Προϊστάμενος Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ και ο υπεύθυνος πληροφορικής.

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα διατηρήθηκαν στη θέση τους και από την επόμενη κυβέρνηση συνεχίζοντας να ασκούν τα καθήκοντά τους, ορθά κατά τη γνώμη μου γιατί εκτός από το ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικούς δημοσίους υπαλλήλους με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία του θεσμού.

Θα ήθελα ειλικρινά να μπορούσα να πω ότι παραδώσαμε το Μαξίμου όπως το παραλάβαμε, το αυτονόητο δηλαδή, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι.

Παραλάβαμε άδεια γραφεία και παραδώσαμε γραφεία πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά από την πρώτη στιγμή για όσους ανέλαβαν τις κρίσιμες αυτές θέσεις. Έτσι δηλαδή όπως θα έπρεπε πάντα να συμβαίνει».

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…