Newsroom

Newsroom

«Πληρωμένη» απάντηση Πολάκη στο Βολουδάκη της ΝΔ: «Η δεξιά που ανήκεις εσύ κινείται τη νύχτα …»

Απάντηση στη στοχοποίησή του από τον  βουλευτή της ΝΔ Μανούσο Βολουδάκη για την επίθεση με μπογιές στο γραφείο του έδωσε με ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης.

polakis10 1132x509 1

Ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας τις μπογιές που πέταξαν κάποιοι στην είσοδο του γραφείου του έγραψε μεταξύ άλλων ότι “έτσι απάντησαν στην τοποθέτησή μου για την έξωση της Rosa Nera από το κτήριο της Μεραρχίας. Ούτε θα με πτοήσουν, ούτε θα με φιμώσουν οι θρασύδειλοι! Πιο δυνατά τώρα θα φωνάξω: Επιτέλους οι νόμοι εφαρμόζονται, η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. (Αυτή η δήλωση τους ενόχλησε). [..] Οι ίδιοι “κύκλοι” πριν χρόνια είχαν σπάσει πόρτα και παράθυρα στο γραφείο μου. Και τότε δεν πτοηθήκαμε, και τότε δεν υποχωρήσαμε. Εμείς είμαστε εδώ και κινούμαστε στο φως, αυτοί κρύβονται στα σκοτάδια! Υ.Γ. Να τους χαίρεται τους “λεβέντες” ο ΣΥΡΙΖΑ, που δια του γνωστού κ. Πολάκη τους υποστηρίζει! Έτσι κι αλλιώς, σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους: σε κάτι τέτοιους μόνο απευθύνονται…“.

Απαντώντας, ο Παύλος Πολάκης ξεκαθάρισε ότι “σαφώς και δεν συμφωνώ με τέτοιες ενέργειες, ούτε και τις καλύπτω” αλλά και ότι “η αριστερά που εγώ ανήκω, τα κάνει όλα στο φως της μέρας, η δεξιά που ανήκεις εσυ κινείται τη νύχτα ….Εγώ δεν πετώ μπογιές τη νύχτα, εγώ πετώ «σφαίρες» την ημέρα με αυτά που αποκαλύπτω για το ΦΑΓΟΠΟΤΙ σας“.

Πετώ «σφαίρες» ντάλα μεσημέρι με στοιχεία, που δείχνουν το στυγνό πελατειακό κράτος που φτιάχνετε με τους διορισμούς των συζύγων και συγγενών σας έξω από κάθε διαδικασία ΑΣΕΠ, τον δίπλασιασμο των μετακλητών και των αμοιβών τους, την επαναφορά των εργολάβων και των ιδιωτών σε όλο το δημόσιο τομεα για να τα ξαναφάτε παρέα αυτά που-δυστυχώς – σας αφήσαμε. Καταλαβαινεις και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τι εννοώ” πρόσθεσε ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Εμίλησε και ο Βολουδακης ο Μανουσος…..

Χωρίς ΝΤΡΟΠΗ ,πρακτικά με εμπλέκει στο πέταγμα της μπογιάς στα γραφεία του(τουλάχιστον ως ηθικό αυτουργό)

ΑΚΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟ:

-1)Τώρα εμαθα (από αυτή σου την ανακοίνωση)πως έτρεξες να χειροκροτήσεις την εκκένωση με την αστυνομική επέμβαση της κατάληψης Ροζα Νέρα,προφανως για να μη σου κλέψει τη δόξα ο Διγαλακης και για να ξανά καταθέσεις διαπιστευτήρια στο Μητσοτακη και στη Ντορα όπως παλιότερα και στο Σαμαρά!

Πιστευα πως θα είχες την εξυπνάδα να σιωπήσεις και όχι να βαστάξεις και συ φανάρι του επενδυτή που θέλει να το κάνει ξενοδοχείο.

-2) Η αριστερά που εγώ ανήκω, τα κάνει όλα στο φως της μέρας ,η δεξιά που ανήκεις εσυ κινείται τη νύχτα …  Εγώ δεν πετώ μπογιές τη νύχτα,εγώ πετώ «σφαίρες» την ημέρα με αυτά που αποκαλύπτω για το ΦΑΓΟΠΟΤΙ σας το 10-14 και τώρα ένα χρόνο με το όργιο των απευθειας αναθέσεων «λόγω κορωναιου».

Εγω πετώ «σφαίρες» ντάλα μεσημέρι με στοιχεία ,που δείχνουν το στυγνό πελατειακό κράτος που φτιάχνετε με τους διορισμούς των συζύγων και συγγενών σας έξω από κάθε διαδικασία ΑΣΕΠ,τον δίπλασιασμο των μετακλητών και των αμοιβών τους ,την επαναφορά των εργολάβων και των ιδιωτών σε όλο το δημόσιο τομεα για να τα ξαναφάτε παρέα αυτά που-δυστυχώς – σας αφήσαμε .Καταλαβαινεις και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τι εννοώ!!

-3) Όσο για το σε ποιους απευθύνομαι θα σου πω μόνο τούτο γιατί και συ κατάγεσαι από τα Σφακια: Στην επαρχία μας ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά τον Ιούλη του 19 (που χάσαμε ) πήραμε 905 ψήφους και 47% ,ενώ η ΝΔ και εσυ 37% και 700. Για να μη μιλήσω για το νόμο Χανιων τι πήρα και τι πήρες! ΑΝΤΕ γιατί το κόμπλεξ έχει αρχίσει να φαίνεται επικίνδυνα!!!

ΥΓ.1.Σαφως και δεν συμφωνώ με τέτοιες ενέργειες ,ούτε και τις καλύπτω!

-Υγ2 Όταν βάζατε τους ψευτοπατριωτες «Μακεδονομάχους» να βανδαλίζουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του σε όλη την Ελλάδα δεν σε ειδα ποτέ να ευαισθητοποιείσαι γιατί ήταν «προδοτική» η συμφωνία που τώρα την ΤΙΜΑΤΕ!!!

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Ektakti Epikairotita 0 1

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.