Πληρωμένη απάντηση Πολάκη σε Πουλή: Να ξέρεις καλά, τίποτα δεν θα ξεχαστεί. Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία

Να δώσει στη δημοσιότητα την πράξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ με τις φακές των 12,5 ευρώ το κιλό, ζητεί από τον πολιτευτή της ΝΔ, Σταμάτη Πουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

5397861

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω προμήθεια αφορούσε την υπόθεση τροφοδοσίας της Δομής Οροθετικών, στην οποία εμπλέκεται και ο «γαλάζιος» πολιτευτής.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Στ. Πουλή ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και στον Παύλο Πολάκη, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση του Αδ. Γεωργιάδη σε σχέση με το σκάνδαλο της Novartis, η εν λόγω αρχειοθέτηση έγινε ενώ υπήρχαν «αδιευκρίνιστα» ποσά. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας την παραπάνω περίπτωση, σημειώνει ότι «θα περιμένω  για λίγο, να τη βγάλεις εσύ, όπως έκανε και το αφεντικό σου ο Γεωργιάδης και είδαν όλοι τα “αδιευκρίνιστα” 345.000 και τα 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους».

«Να ξέρεις καλά, τίποτα δεν θα ξεχαστεί. Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία. Με 13,5 ευρώ…. Με τόκο», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας απευθυνόμενος στον Σταμάτη Πουλή και προσθέτει: «Μην ξεχνάς τη δίκη για τα δυο κακουργήματα του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ για τις παράνομες προσλήψεις που είναι καθ’ οδόν. Θα βρουν και οι φακές το δρόμο τους…».

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…