Πληρωμένη απάντηση Καινούργιου σε Κούγια

Αν το «επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου» είναι σαν το «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος», μαγκιά μου και τιμή μου.

2304380

Σήμερα το πρωί σε μια μακροσκελή ανακοίνωση που απέστειλε προς τα Μέσα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως θα προβεί σε σειρά νομικών ενεργειών. Στην ανακοίνωση προαναγγέλλει με γραπτή προσωπική δήλωση του ότι θα απευθυνθεί στο ΕΣΡ κατά τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών και δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας του εντολέα του και δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Επίσης, αναφέρει ότι θα μηνύσει τους καταγγέλλοντες και θα αξιώσει αποζημίωση από αυτούς για προσβολή προσωπικότητας του κ. Λιγνάδη. Αντίστοιχες ενέργειες θα κάνει και σε βάρος “διαφόρων δικηγόρων, δημοσιογράφων, ηθοποιών, μόδιστρων, μαγείρων και παρουσιαστών εκπομπών”, ενώ όπως τονίζει θα στραφεί και προσωπικά με μηνύσεις και αγωγές σε βάρος όσων έθιξαν την τιμή του και την επαγγελματική του επάρκεια και αξιοπρέπεια, αναφερόμενος ονομαστικά σε γνωστό καλλιτέχνη.  

Παράλληλα ουσιαστικά φωτογράφισε την Κατερίνα Καινούριου χωρίς να την κατονομάσει, αναφέροντας ότι «την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό  θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο,  όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα.». 

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνα Καινούριου, η παρουσιάστρια απάντησε στον Αλ. Κούγια λέγοντας: «Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο όπως εκείνος, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο όπως ο κύριος Κούγιας, απλά τα τελευταία χρόνια τυγχάνει ο σύντροφος μου να έχει εκεί το σπίτι του και να έχω βρεθεί και παλαιότερα με τις φίλες μου, αλλά μέχρι εκεί.»

Και πρόσθεσε :«Εγώ όμως δεν μπορώ να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα επειδή η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια ότι η Παιδεία μου δεν είναι αρκετά επαρκής, είστε βαθιά γελασμένος. Και πανεπιστήμια έχω τελειώσει και όλα. Αλλά να σας πω ότι η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το Πανεπιστήμιο που έχει τελειώσει και με τις γνώσεις του. Εγώ το θέμα αυτό, το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα, όπως και οι περισσότεροι. Ντροπή γι’ αυτά που είπε αλλά είναι τιμή μου, να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Για το ήθος μου κύριε Κούγια δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος. Κι εσείς και το περιβάλλον σας. Αν το «επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου» είναι σαν το «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος», μαγκιά μου και τιμή μου. Πολύ ασχοληθήκαμε και πολύ αξία του δώσαμε

Είναι η δεύτερη πληρωμένη απάντηση στον Αλέξη Κούγια, αφού πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στη μέση της συνέντευξης όταν η παρουσιάστρια του τόνισε πως η προσωπική ζωή των μαρτύρων δεν αφορά κανέναν. Είχε προηγηθεί δήλωση του, στην οποία αναφερόταν σε αναξιόπιστη μάρτυρα επειδή όπως είπε – για άλλη μια φορά – διατηρούσε παράλληλη σχέση.

 

 

Σε μια ακόμη ανακοίνωση – απάντηση προς την παρουσίαστρια, ο Αλέξης Κούγιας απέστειλε ξανά ενημέρωση προς τα Μέσα, προσπαθώντας να ανασκευάσει τους εμετικούς χαρακτηρισμούς. Όπως είπε στη νέα δήλωση του: 

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. 

Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. 

Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…