Πληρωμένη απάντηση από την Κλέλια Ρενέση στην Σάσα Σταμάτη: «Στο θέατρο βγάζεις τον σκασμό, σέβεσαι την διαδικασία και μετά διαμαρτύρεσαι εγγράφως»

Σκληρή απάντηση έδωσε στην τηλεπαρουσιάστρια, Σάσα Σταμάτη που μαζί με τους μπράβους της διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου,  η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

NewsRoom 03/12/2021 | 21:17

Σε ανάρτηση της η  Κλέλια Ρένεση απάντησε στην Σάσα Σταμάτη που  αρκετές ώρες μετά το σάλο, αποφάσισε να εξηγήσει γιατί εκνευρίστηκε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η δημοσιογράφος ενοχλήθηκε από τα σχόλια για τους Αρβανίτες και ούσα Αρβανίτισσα δήλωσε θιγμένη, ενώ ενοχλήθηκε και από τα σχόλια για την Μάνδρα Αττικής, από την οποία κατάγεται.

Η ηθοποιός Κλέλια Ρενέση της απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της αναφέροντας: «Σάσα, οι παρεμβάσεις και οι τραμπουκισμοί γίνονται στην αρένα του μποξ και εκεί έχει πλάκα» λέει η Κλέλια Ρένεση προς την τηλεπαρουσιάστρια. «στο θέατρο βγάζεις τον σκασμό, σέβεσαι την διαδικασία και μετά διαμαρτύρεσαι εγγράφως στον θεατρικό παράγωγο αν έχεις κολλήματα. Γκε γκε;»

Και καταλήγει στην ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός: «50 ευρώ για το μάθημα. Χρωστάς».