Πληρωμένη απάντηση από Πολάκη στη ΝΔ

 «Εκτός από καπνιστής κάνω κι αλλά ανήκουστα εγκλήματα... παιδεραστής και λαμόγιο όμως δεν είμαι» , αναφέρει σε ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης, τρολάροντας έτσι την ΝΔ με αφορμή την απίστευτη αντίδραση της κυβέρνησης  στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην “Εφημερίδα των Συντακτών” 

polakis10 1132x509 1

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στο κυβερνών κόμμα, αναφέρει ότι κάνει και άλλα “ανήκουστα εγκλήματα” όπως το ότι είναι ψαράς και μηχανόβιος αλλά όπως λέει “παιδεραστής, λαμόγιο και μιζαδόρος δεν είμαι”.

Μάλιστα γράφει και για το παρασκήνιο της φωτογραφίας που επέλεξε η Πειραιώς για την απάντησή της και κλείνει με μία υπόσχεση-προειδοποίηση: “Θα ξαναέρθουμε και όλα θα είναι αλλιώς”!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Η πρώτη φωτογραφία είναι η απάντηση της ΝΔ στο εξαιρετικό άρθρο του Αλεξη Τσίπρα σήμερα στην ΕφΣυν !!! Μιλάμε για βάθος σκέψης ,πλούτο επιχειρημάτων ….
Επειδή έχει παλιώσει αυτή η φωτογραφία, σας δίνω κι άλλα επιχειρήματα με τις επόμενες.Εκτος από καπνιστής κανω κι αλλά ανήκουστα εγκλήματα: είμαι και κυνηγός και ψαρας και μηχανόβιος !!!!!

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ…….
ΥΓ για την ιστορία .Η φωτογραφία στο υπουργειο είναι μετά από τη λήξη της συνάντησης διαπραγμάτευσης με τους προμηθευτές Καρδιολογικού υλικού το 2017 που τους αναγκάσαμε σε μείωση τιμών 20-25%….. Σας έτσουξε πολύ τότε αυτό και φαίνεται από αυτά που κάνουν σήμερα οι ΚαρβελοΝταβεληδες με την πολιτική σας κάλυψη …..
ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…