Πληρωμένη απάντηση από κατοίκους του Βόλου στις (νέες) αθλιότητες του Μπέου (video)

Απάντηση πήρε από από τους κατοίκους της περιοχής που δεν άφησαν αναπάντητες τις αθλιότητες του Μπέου...κατά των μελών του ΚΚΕ

ΜΠΕΟΣ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ 696x392 1

Τα άκουσε για τα καλά ο δήμαρχος, στην προσπάθειά του να κάνει ακόμη μια εμφάνιση μέσα στη γεμάτη λάσπες πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος, είχε μια συνάντηση των κατοίκων της περιοχής, στο Παλιό Λιμεναρχείο, όπου οι κάτοικοι είχαν βγάλει τα κατεστραμμένα απο την πλημμύρα πράγμα τους. Σύμφωαν με το gegonotanews, η ολιγόλεπτη εμφάνισή του ηταν αρκετή για να προκαλέσει “έκρηξη” στην περιοχή. Στη συνοικία συνάντησε εθελοντικές ομάδες της ΚΝΕ που καθαρίζουν και μαγειρεύουν για τους κατοίκους , μαζί άλλες ομάδες πολιτών από τον Βόλο. “Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι” τον ρώτησε ένας νεαρός και ο Α. Μπέος, τους απάντησε με τον γνωστό γηπεδικό τρόπο. “Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ” φώναζε στους χειριστές των μηχανημάτων, αλλά δεν διανοήθηκε να κάνει πράξη την απειλή του.

Εκείνη την ώρα του επιτέθηκε πολίτης φωνάζοντας : Τι λες ρε στα παιδιά , που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του θεού; Τι λες ρε που όλη μερα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; ” . Ο Α. Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη νούμερο, και συνέχισε να τον βρίζει, σύμφωνα με όλους όσοι ηταν μπροστα στο περιστατικό.

Την απάντηση την πήρε βέβαια από από τους κατοίκους της περιοχής που δεν άφησαν αναπάντητες τις αθλιότητες του Μπέου…