Πλημμύρες στη Ροδόπη, χωρίς τρένα Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

Διακόπηκε η κυκλοφορία στα σιδηροδρομικά δρομολόγια που εκτελούνται μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης λόγω της υπερχείλισης υδάτων στην περιοχή της Βέννας. 

img 1146

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ τα δρομολόγια στον σιδηροδρομικό άξονα Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή υποκαθίστανται με λεωφορεία.

Ήδη από νωρίς σήμερα το πρωί γίνεται η καταγραφή των προβλημάτων καθώς σε πολλές περιοχές του Νομού υπάρχουν πλημμυρισμένες εκτάσεις, όπως στο Bάκο, τον Ίσαλο και τη Bραγιά.

Λόγω των πλημμυρών, η κατάσταση διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόβλημα δημιουργήθηκε στο οδικό δίκτυο Κομοτηνής – Ροδίτη εχθές τη νύχτα από την έντονη βροχόπτωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και απεγκλωβισμός ατόμων από σταματημένα, λόγω του ύψους του νερού, αυτοκίνητα.

Απεγκλωβισμός δύο ατόμων από Ι.Χ. αυτοκίνητο τα μεσάνυχτα στην περιοχή των γεφυρών, στην δυτική είσοδο της πόλης, από την Πυροσβεστική.

Πάνω από 4 φορές κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής, εντός της πόλης για άντληση υδάτων, και μία για κοπή δέντρου το οποίο έπεσε από κεραυνό.

Κλειστά σχολεία στην τοπική κοινότητα Αμαράντων στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών. Η περιοχή γύρω από τα Αμάραντα έχει πλημμυρίσει.

Πλημμυρισμένα σπίτια σε Bάκο, Ίσάλο και Bραγιά, ενώ πολλά προβλήματα υπάρχουν και στον Πάσο.

Το σχολικό λεωφορείο δεν κατάφερε να προσεγγίσει χωριά του ορεινού όγκου, όπως η Άνω Βυρσίνη.  

Πηγή: xronos.gr
 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.