Newsroom

Newsroom

Πλεύρης: Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους του OPEN – Μισόλογα για διαγραφή Μπογδάνου

Προσπάθησε να αποφύγει τον σχολιασμό τον αντι-κομμουνιστικών δηλώσεων Μπογδάνου - Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους

Καταγραφή 0

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Θάνος Πλεύρης με τους δημοσιογράφους του Open. Αφορμή στάθηκαν οι ερωτήσεις σχετικά με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ μετά το αντικομμουνιστικό κρεσέντο του στη Βουλή που οδήγησε στη διαγραφή του.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντικομμουνιστικές δηλώσεις του Μπογδάνου, ο Θάνος Πλεύρης αποφάσισε να καταδικάσει με τρόπο «χλιαρό» τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να γεννηθούν απορίες στους δημοσιογράφους, οι οποίοι μετά από λίγο κατέληξαν να του φταίνε.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά με τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου, προσπάθησε να εξαντλήσει τη συζήτηση με τρόπο λακωνικό, λέγοντας ότι ξεπέρασε τα όρια που έχει θέσει η κυβέρνηση.

«Δεν είναι να συζητήσουμε τι έγινε στον εμφύλιο. Δεν είναι θέμα αντιλήψεων. Μπορούμε να κάτσουμε να κάνετε μία εκπομπή και να συζητήσουμε για ιστορικά θέματα. Εδώ λέγεται κάτι που δε συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ. Δεν ειπώθηκε απλώς ένα ιστορικό γεγονός», υποστήριξε ο Θ. Πλεύρης.

Εν συνεχεία, οι δημοσιογράφοι του σταθμού τον ρωτούν: «Μόνο από τις αρχές της παράταξης ή από την πραγματικότητα;» κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του υπουργού Υγείας που τα… έβαλε με τους δημοσιογράφους(!) λέγοντας: «Δηλαδή τι θέλετε; Προσπαθώ να καταλάβω τις ερωτήσεις σας. Δηλαδή τι θέλετε να εκμαιεύσετε από εμένα

Και καταλήγει να πει: «Πιστεύω ότι υπάρχει μία πλήρης σαφήνεια. Η σαφήνεια δεν έχει να κάνει με το τι αντίληψη έχεις με τον κομμουνισμό αλλά πώς χαρακτηρίζεις ανθρώπους που πιστεύουν στον κομμουνισμό».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…