Πλεύρης: Επίθεση στην ηγεσία του στρατού για την παρέλαση Κασσελάκη (video)

«Ο κ. Κασσελάκης θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο μέχρι να ορκιστεί», ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης

Πλεύρης

O Θάνος Πλεύρης μετά την χθεσινή του ανάρτηση που αφορούσε την συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, άσκησε νέα επίθεση στην ηγεσία του στρατού αλλά και στον ίδιο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να αφέρουν όπλο παρευλαύνουν με όπλο», ανέφερε αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Κασσελάκης θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο μέχρι να ορκιστεί.

Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη τη θητεία του δεν θα κάνει μία σκοπιά, έναν περίπολο, μία άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει με άγημα στην παρέλαση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «το θεωρώ προκλητικό. Με 20 μέρες θητεία μήπως να τον βάζαμε να κρατάει και τη σημαία», σχολίασε δηκτικά ο κ. Πλεύρης.

Η ανάρτηση Πλεύρη ανήμερα της 25ης Μαρτίου

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες», ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στην Κυψέλη: Αδερφός μαθητή τραυμάτισε με μαχαίρι διευθυντή σχολείου

Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε η γέφυρα Key Bridge-Φόβοι για θύματα (video)

Έλενα Ακρίτα: Καταγγελία κατά της ΕΡΤ – «Με το έτσι θέλω έκοψε τις δηλώσεις μου»

Συγκλονιστική Καρυστιανού: “Αισθάνομαι τύψεις” – Η κατάθεση ψυχής της κόρης της πριν από το δυστύχημα (Video)

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…