Newsroom

Newsroom

Πλειστηριασμοί: Μπήκαν από το μπαλκόνι για να διώξουν γυναίκα με κινητικά προβλήματα – «Έχεις 5 λεπτά να φύγεις» (Video)

Η κυρία Ευδοκία Παπαθανασίου μιλώντας στην κάμερα του OPEN, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν προσπάθησαν να την βγάλουν από το σπίτι της - «Άκουσα χρατς - χρατς στην πόρτα και είδα έναν στο μπαλκόνι».

Capture

Νέα σοκαριστική περίπτωση αναλγησίας καταγράφηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου επιχειρήθηκε απόπειρα έξωσης σε σπίτι όπου διαμένει 50χρονη γυναίκα καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Όπως η ίδια καταγγέλλει, ο δικαστικός λειτουργός και οι αστυνομικοί έστησαν ολόκληρη επιχείρηση, προσπαθώντας να προσεγγίσουν το σπίτι από τα διπλανά μπαλκόνια. Μάλιστα έδωσαν… τελεσίγραφο 5 λεπτών ώστε η γυναίκα να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι.

Η 50χρονη είχε πάρει στεγαστικό δάνειο ύψους 90.000 το οποίο αδυνατούσε να αποπληρώσει μετά την εμφάνιση των προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούσε. Όπως κατήγγειλε, παρά την προσπάθεια συνεννόησης με το fund, έχασε εν τέλει το σπίτι που διαμένει στον Άγιο Παντελεήμονα σε πλειστηριασμό, για 46.000 ευρώ.

«Ξαφνικά ακούω την πόρτα να κάνει “χρατς -χρατς” και φοβήθηκα μην είναι κλέφτες. Μετά άκουσα ότι άρχισαν να χτυπούν με μπουνιές. Τους ρώτησα “ποιος είναι;” και μετά τους ζήτησα να περιμένουν λίγο για να τους ανοίξω. Πήρα τηλέφωνο την κυρία που με βοηθάει και έχει τα κλειδιά στο σπίτι» περιέγραψε η κ. Παπαθανασίου στο Open TV.

Στη συνέχεια είπε ότι είδε ένα άτομο να πηδάει από το διπλανό μπαλκόνι χτυπώντας το τζάμι για να του ανοίξει. «Του είπα “δεν μπορώ να σου ανοίξω, είμαι ανάπηρη”. Ανοίξανε την πόρτα και άνοιξαν και εκείνου την μπαλκονόπορτα. Μου είπαν έχετε πέντε λεπτά διορία να μαζέψετε τα πάντα και να βγείτε”».

Η κ. Παπαθανασίου, η οποία πάσχει από ρευματοαρθρίτιδα και έχει ποσοστό αναπηρίας 67%, ανέφερε στο Open TV ότι αιτήθηκε να της δώσουν λίγους μήνες διορίας ώστε να αποχωρήσει αξιοπρεπώς, ωστόσο εκείνοι μάζεψαν άρον-άρον σε μία σακούλα την τσάντα της και ορισμένα φάρμακα, πιέζοντάς την να αποχωρήσει άμεσα.

«Δεν με άφηναν ούτε τηλέφωνο να πάρω. Ήθελα να κάνω την ανάγκη μου και δεν μπορούσα. Μια γυναίκα μου φώναζε “τέλειωνε θα έρθουν να σε πάρουνε”… δεν είχε καρδιά;» ανέφερε η 50χρονη, η έξωσή της οποίας απετράπη με την παρέμβαση αλληλέγγυων και συλλογικοτήτων που έσπευσαν στο σημείο και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έδιωξε τελικά τα «κοράκια» του fund μέσα από το σπίτι. «Ο αστυνομικός τους είπε ότι δεν μπορεί να με βγάλει από το σπίτι γιατί δεν είμαι εγκληματίας» είπε η κ. Παπαθανασίου.

Δείτε το βίντεο:

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

5956209

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής.

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

AP - Ζελένσκι

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Ο ύποπτος φέρεται να δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει…

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…