Newsroom

Newsroom

To Playmotion Livestream Series #2 της Amita Motion ενώνει 3 πόλεις και φέρνει τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες στην οθόνη σου!

Θετική ενέργεια και μουσική σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα που συνδέονται με 3 online συναυλίες και αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως Ελένη Φουρέιρα, Mad Clip, Josephine, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, FY και INCO. 

ITHE ATHENS POST

Μια Νέα Ημέρα Θετικής Ενέργειας! Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου το Playmotion Livestream Series της Amita Motion επιστρέφει με τρεις liveonline συναυλίες, για να ανεβάσει το feeling και να σε κάνει reconnect με όσα σου έλειψαν! 

 

Για πρώτη φορά,  η Amita Motion ενώνει την ίδια ημέρα 3 πόλεις με συναυλίες Back2back, σε μια διαδραστική εμπειρία! Τις συναυλίες μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά από το κανάλι της Amita Motion στο YouTube ή από κοντά * εάν είσαι από τους τυχερούς που κέρδισαν το εισιτήριό τους μέσα από την πλατφόρμα του Lift Μe Up. Επίσης, μπορείς να κερδίσεις μοναδικά emeet & greets με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες την ώρα της συναυλίας.  

 

Το Playmotion Livestream Series #2 ξεκινάει την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου από την Πάτρα @18.00, με τη live εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού, του FY και του INCOTo event θα παρουσιάσει ο standup comedian Διονύσης Ατζαράκης.  

 

Αμέσως μετά, από Θεσσαλονίκη @19.30 ακολουθούν η Josephine και ο Αναστάσιος Ράμμος, με παρουσιάστρια την γνωστή youtuber Super Κική.  

 

Η Νέα Ημέρα Θετικής Ενέργειας κορυφώνεται στην Αθήνα @21.00, όπου ο standup comedian Ζήσης Ρούμπος θα παρουσιάσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Mad Clip, που θα ολοκληρώσουν τα live με ένα μοναδικό θέαμα!  

 

Κράτα την ημερομηνία: Παρασκευή 10.09, στο Youtube Channel της Amita Motion   https://www.youtube.com/c/amitamotion 

 

Location: η οθόνη σου   

Κάνε εγγραφή και πάτα το notification bell για να λάβεις ειδοποίηση όταν ξεκινήσει το live! https://www.youtube.com/channel/UCJayE_xqGlrucQAhafXYWKg 

 

Extra tip: μπες στο Lift Me Up, μάζεψε συνάκια+ και διεκδίκησε μοναδικά από το Playmotion της Amita Motion à   www.amitamotion.gr  

 

Μπες, ζήσε το και ανέβασε το feeling της Νέας Ημέρας Θετικής Ενέργειας! 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…