Πλατινί: Με γ… , αλλά θα το πάω μέχρι τέλους

"Με γ… , αλλά θα το πάω μέχρι τέλους". Αυτό είναι η ατάκα του Γάλλου σε στενό συνεργάτη του, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo». Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν έκανε αποδεκτή την έφεσή του με την τιμωρία τόσο του Πλατινί όσο και του Σεπ Μπλάτερ να εξακολουθεί να ισχύει, μέχρι η FIFA να βγάλει την οριστική της απόφαση όσον αφορά την τιμωρία που θα τους επιβληθεί.

platini oo

“Με γ… , αλλά θα το πάω μέχρι τέλους”. Αυτό είναι η ατάκα του Γάλλου σε στενό συνεργάτη του, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo». Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν έκανε αποδεκτή την έφεσή του με την τιμωρία τόσο του Πλατινί όσο και του Σεπ Μπλάτερ να εξακολουθεί να ισχύει, μέχρι η FIFA να βγάλει την οριστική της απόφαση όσον αφορά την τιμωρία που θα τους επιβληθεί.

Η υποψηφιότητα του Πλατινί για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν έγινε, επίσης, δεκτή, αλλά ο Γάλλος παράγοντας ήλπιζε ότι ενδεχόμενη αποδοχή της έφεσής του θα άνοιγε το δρόμο ώστε να μπορέσει τελικά να είναι μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Μπλάτερ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο πρόεδρος της UEFA είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθεί και να ισχύσει κανονικά η υποψηφιότητά του. Ο ίδιος, μάλιστα, εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κίνηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να στηρίξει τον Τζιάνι Ινφαντίνο για την προεδρία της FIFA. 

Ο Πλατινί, μάλιστα, δεν δείχνει να πτοείται ούτε από το γεγονός ότι απειλείται με αποκλεισμό έξι ετών από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και ετοιμάζεται να προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο με την ελπίδα να δικαιωθεί… 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…