Πλαστική μπουλντόζα χάρισε στον Άδωνη ο Πολάκης (εικόνα)

«Η μόνη πραγματική μπουλντόζα που θα μπει στον χώρο του ελληνικού... δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν εδώ. Του την κάνω δώρο να παίζει σπίτι του με κανένα lego»

Ένταση αλλά και ευτράπελα επικράτησαν κατά τη συζήτηση στη βουλή για την κύρωση της σύμβασης για το Ελληνικό.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ζήτησε την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας «υπουργός που φέρνει ψεύτικη φωτογραφία πρέπει να παραιτηθεί, υπουργός που χωρίς ντροπή λέει ότι έχουν κατεδαφιστεί 900 κτίρια, ενώ έχουν κατεδαφιστεί μόνο τέσσερα πρέπει να παραιτηθεί».

Απευθυνόμενος τόσο στον υπουργό Ανάπτυξης όσο και στον υπουργό Οικονομικών εκτίμησε ότι δεν θα χτιστεί τίποτα στο Ελληνικό γιατί «οι επενδυτές έφυγαν. Μόνο χατιράκια στον Λάτση κάνετε. Τι πάτε να κάνετε; Κλειστή πόλη καμίας ελίτ με υψηλής ποιότητας κατοικίες;».

Έστρεψε, όμως τα βέλη του εκ νέου προς τον Άδωνι Γεωργιάδη και του… χάρισε ως δώρο μια μπουλντόζα μινιατούρα.

«Επειδή ήταν πάρα πολύ προσβλητικός, εγώ θα του κάνω ένα δώρο. Η μόνη πραγματική μπουλντόζα που θα μπει στον χώρο του ελληνικού τον υπόλοιπο χρόνο που έχετε ως κυβέρνηση δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν εδώ. Του την κάνω δώρο να παίζει σπίτι του με κανένα lego» είπε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, μετά το τέλος της ομιλίας του ο Παύλος Πολάκης πήγε προς τα κυβερνητικά έδρανα και έδωσε την πλαστική μπουλντόζα στον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση. 

Η κόντρα μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη είχε ήδη ανάψει με τη φράση «γελάει ο μωρός από τα Σφακιά» που είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και ερμηνεύθηκε ως καρφί προς τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος στην ομιλία του έσπευσε να τη σχολιάσει λέγοντας «αν γελάει ο μωρός από τα Σφακιά, γελάει κι ο ακροδεξιός από την Αθήνα»

«Αν στη φράση γελάει ο μωρός από τα Σφακιά αναγνωρίζετε τον εαυτό σας εκπλήσσομαι. Δεν εννοούσα τον κ. Πολάκη», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη, εκτός μικροφώνου να ακούγεται από το έδρανό του να φωνάζει: «Φτου σου Καραγκιόζη».

«Οι Έλληνες απαιτούν Δικαιοσύνη» Βίντεο του Αμερικάνικου δικτύου TRNN για το έγκλημα στα Τέμπη

«Οι Έλληνες απαιτούν Δικαιοσύνη» Βίντεο του Αμερικάνικου δικτύου TRNN για το έγκλημα στα Τέμπη

«Καθώς οι διαδηλωτές, κατηγορούν την κυβέρνηση, ταυτόχρονα, χρόνια λιτότητας ιδιωτικοποιήσεων και καταστολής των εργαζομένων έρχονται…

Αντίνοος Αλμπάνης: «Κι εγώ έχω θηλές, αλλά επιτρέπεται να τις δείξω. Οριακά αστείο αυτό που γίνεται στα social media» (video)

Αντίνοος Αλμπάνης: «Κι εγώ έχω θηλές, αλλά επιτρέπεται να τις δείξω. Οριακά αστείο αυτό που γίνεται στα social media» (video)

«Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω πως άνθρωποι οι οποίοι έχουν υπάρξει ογκολογικοί ασθενείς ή…