«Πλακώθηκαν» online Ζαραλίκος – Οικονόμου για τη Συναυλία Ειρήνης: Με «μπλοκ» απάντησε ο δημοσιογράφος

«Το πετ του Αλαφούζου νομίζει πως μπορεί να λέει τις μαλ*κίες του χωρίς να τρώει φάπα».

Δεν άντεξε την κριτική του Χριστόφορου Ζαραλίκου στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Οικονόμου με αποτέλεσμα να απαντήσει με ένα μεγαλοπρεπές «μπλοκ» στον κωμικό που τόλμησε να σχολιάσει την προβοκατόρικη ανάρτησή του για την αντιπολεμική Συναυλία Ειρήνης που διοργανώνεται την Τρίτη για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Οικονόμου μπήκε στον χορό των τρολ που υποσκάπτουν από το πρωί την πρωτοβουλία διοργάνωσης της αντιπολεμικής συναυλίας με τη συμμετοχή πλήθους καλλιτεχνών. 

Σε ανάρτησή του, ο Δημήτρης Οικονόμου σχολιάζοντας την αφίσα της αντιπολεμικής συναυλίας, γράφει: «Γίνεται πουθενά πόλεμος και χρειάζεται συναυλία ειρήνης σύντροφοι ή για να περνάει η ώρα»

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ο οποίος επισυνάπτοντας το σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου σχολιάζει, αναφερόμενος στην αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ συνεχίζει να μεταφέρει με τα πλοία του ρωσικό φυσικό αέριο: «Ο ιμπεριαλιστής τοτέμ των καπιταλιστών ολιγαρχών Πούτιν , κάνει επεκτατικό πόλεμο στην Ουκρανία σκοτώνοντας αμάχους και ισοπεδώνοντας πόλεις. Εσύ ξέρεις κάποιον Αλαφούζο που μεταφέρει πετρέλαιο για λογαριασμό του Πούτιν που κάνει όλα αυτά;;»

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου ήρθε χωρίς λόγια, αλλά με έναν μεγαλοπρεπή αποκλεισμό του κωμικού από την πρόσβαση στις αναρτήσεις του. Έτσι, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επανήλθε δημοσιεύοντας φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση αποκλεισμού του από τις αναρτήσεις του Δ. Οικονόμου και σχολιάζοντας καυστικά: «Το πετ του Αλαφούζου νομίζει πως μπορεί να λέει τις μαλακίες του και εκτός στούντιο χωρίς να τρώει φάπα».

 

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

«Όλα εντάξει τώρα κυρία Βούλτεψη; Μάθατε που βρίσκονται τα πτώματα προσφύγων;» -Προσοχή σκληρές εικόνες

Το πτώμα ενός άντρα που εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (13/8) μέσα στη θάλασσα το…