Πιτσιόρλας: Προχωράει το θέμα του Ελληνικού

Εκτός από την επένδυση στο Ελληνικό, μίλησε για τις εξελίξεις στο Νεώριο Σύρου, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.

5a908b5e1dc5244d6e8b4592

Μέχρι το φθινόπωρο αναμένεται να έχει προχωρήσει το θέμα του Ελληνικού, σύμφωνα με όσα ανέφερε, σήμερα στην ΕΡΤ, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας. «Επίκειται σύντομα η συνεδρίαση της Επιτροπής Παιγνίων για την άδεια καζίνο. Θα έχουμε μπουλντόζες τον Οκτώβριο» τόνισε.

Αναφερόμενος στο θέμα των ναυπηγείων, ο κ. Πιτσιόρλας υπογράμμισε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να αναβιώσει την ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Μάλιστα με την απόφαση του Πρωτοδικείου για την είσοδο Ειδικού Διαχειριστή στο ναυπηγείο Σκαραμαγκά ξεκινά η διαδικασία εξυγίανσης της εταιρίας, σημείωσε ο Υφυπουργός, ενώ σύντομα, όπως είπε, θα υπάρξουν εξελίξεις και για το Νεώριο Σύρου.

Μια άλλη παρέμβαση της Κυβέρνησης που τονώνει το επενδυτικό ενδιαφέρον σύμφωνα με τον Υφυπουργό είναι ο νόμος για τη φαρμακευτική κάνναβη. «Το φθινόπωρο θα δούμε να εγκαθίστανται οι πρώτες επενδύσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Πιτσιόρλας αναφέρθηκε στην προσπάθεια τόνωσης των ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα. Όπως είπε, τον Απρίλιο θα συνεδριάσει στο Πεκίνο η μικτή διοικητική επιτροπή με στόχο να ανοίξει περαιτέρω η Κινεζική αγορά. «Η Ελλάδα θα είναι τιμώμενη χώρα στην επόμενη τεράστια έκθεση της Σαγκάης» είπε, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την ενίσχυση του διμερούς εμπορίου.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…