Newsroom

Newsroom

Πιθανή συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από Πάγκαλο και Βενιζέλο

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε…

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συζητούν ανεπισήμως τη μετεκλογική τους συνεργασία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι αλλά και επιχειρηματίες συμμετέχουν σε ανεπίσημες συζητήσεις για μια ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων. Ο ίδιος, βέβαια, δε δηλώνει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ζητεί εκλογές από τη βάση με κάλπη. Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει «ανίκανους και ανυπόληπτους» όσους διαχειρίστηκαν την κρίση και εν συνεχεία, όταν απομακρύνθηκαν, προχώρησαν σε κριτική, και αποκαλεί «αισχρή περίπτωση» τους λεγόμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου. Για άλλη μια φορά επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον των τριών κομμάτων της Αριστεράς για τις «βίαιες πράξεις των οπαδών τους» και δηλώνει ότι το μόνο αριστερό κόμμα που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ. Για τον πρωθυπουργό λέει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Παπαδήμος ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων».

Επίσης, ανοικτό το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και μετά τις εκλογές άφησε και ο υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος με συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε χαρακτηριστικά:«Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να υπάρχει ισορροπία στη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι «ο πολίτης θα μας πει πως θέλει να κυβερνηθεί η χώρα».

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…