Newsroom

Newsroom

Το πιτ μπουλ δάγκωσε και τη μητέρα, όταν προσπάθησε να σώσει το παιδί της

Πραγματική μάχη με το πιτ μπουλ έδωσε η μητέρα του 10 μηνών βρέφους προκειμένου να το σώσει από τα δόντια του σκύλου. Η γυναίκα κατά την διάρκεια της προσπάθειας της δέχθηκε δυνατά δαγκώματα κυρίως στο χέρι.

5a6840b51dc524821f8b4630

Το βρέφος που φέρει πολύ σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και την κάτω γνάθο, διακομίστηκε χθες από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, στο Καραμανδάνειο. Στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας έμεινε για λίγες ώρες. Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην Αθήνα, το βράδυ της Δευτέρας και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Στο ΠΓΝΠ ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης αντιμετώπισε με τους συναδέλφους του το περιστατικό. Όπως επισημαίνει ο κ. Ηλιάδης, στη ΜΕΘ σταθεροποίησαν τα τραύματα ώστε να σταματήσει η αιμορραγία και έγινε πλύση στομάχου καθώς το παιδί είχε καταπιεί πολύ αίμα.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 10μηνών βρέφους που δέχθηκε επίθεση από πιτμπουλ

Στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία δύο γιατρών και νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή εγχείριση στο μάτι, το 10 μηνών βρέφος, το οποίο δέχθηκε επίθεση χθες νωρίς το απόγευμα από το πιτμπουλ της οικογένειας.

Η κατάσταση για του κοριτσάκι το οποίο ζει στη Φωκίδα παραμένει σοβαρή. Οι γιατροί θα κάνουν προσπάθεια να του σώσουν το μάτι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrastimes.gr το 10 μηνών κοριτσάκι κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι, ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στη γνάθο.

Μετά την επέμβαση στη οποία υπεβλήθη στο νοσοκομείο του Ρίου, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύτηκε διασωληνωμένο.

Όπως επισήμανε αρχικά στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης όπου και μεταφέρθηκε αρχικά το βρέφος, εκεί διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στην Αθήνα χθες βράδυ.

Εκεί σταθεροποίησαν τα τραύματα του βρέφους ώστε να σταματήσει η αιμορραγία, έγινε πλύση στομάχου καθώς το παιδί είχε καταπιεί πολύ αίμα, έγινε μετάγγιση και ό,τι άλλο χρειαζόταν. 

πηγή:patrastime.gr