ΒΚ

Βασίλης Καραθανάσης

Πιστοί κομμουνιστές , παρά άπιστοι σκοταδιστές…

Αυτό το οποίο βιώσαμε στην εορτή των Θεοφανείων , χωρίς να λέμε υπερφίαλες υπερβολές ήταν ένα κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά τσίρκο κυβερνητικής χυδαιότητας και ιδεολογικής ξετσιπωσιάς.

5217278 1

Αυτό το οποίο βιώσαμε στην εορτή των Θεοφανείων , χωρίς να λέμε υπερφίαλες υπερβολές ήταν ένα κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά τσίρκο κυβερνητικής χυδαιότητας και ιδεολογικής ξετσιπωσιάς. 

Προκειμένου όμως να τους θέσουμε υπό το συνειδησιακό πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο της σαπίλας και του ξεπεσμού οφείλουμε πρώτα με στοιχειοθετημένο τρόπο να τους αφορίσουμε από το ιεραρχείο όχι της εκκλησίας αλλά της κοινής λογικής.
Μόνο αν γκρεμίσουμε αυτή τη τυμβωρυχία της κυρίαρχης εμβληματικής νεοδημοκρατικής αναξιότητας που μας κυβερνά εδώ και 40 χρόνια , θα καταφέρουμε να ανασάνουμε και πάλι με ελπίδα,με όνειρο,με όραμα λογικής και αισιοδοξίας για το μέλλον. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να τους αποκαλύπτουμε στην λαϊκή συνείδηση με τρόπο που να μην χωρά αυταπάτες, να τους βγάζουμε σεργιάνι στη γύρα της αλήθειας και της λαϊκής κατακραυγής.Μόνον έτσι θα τους εκθεσουμε στην λαϊκή οργή ώστε να φανερωθούν αυτόματα τα διαχρονικά νεοδημοκρατικά φασιστικά τους μοχθηρά ένστικτα.

Ένας αριθμός μόνο αρκεί : 
5.000 νεκροί εξαιτίας της πολιτικής προστυχιάς τους , και αυτοί αντί να κηρύξουν καθεστώς σοβαρότητας , κηρύττουν καθεστώς φασιστικής εκτροπής.Αφήνουν την εκκλησία να λειτουργεί ως κέντρο εκτελεστικής εξουσίας με το λαό να οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα. 
Όσο για το ορφανό του ΛΑΟΣ που βγαίνει και ομολογεί δίχως ντροπή πως στην Θεσσαλονίκη δεν προχώρησαν σε λοκ νταουν κατά την εορτή του Αγίου Δημητρίου διότι επέλεξαν να εκπληρώσουν τις δεξιές τους ιδεοληψίες, ας πάει να τα πει αυτά στις οικογένειες που θρηνούν και που έχασαν τους ανθρώπους τους. 

Αν τον κύριο νανογιλεκάκια τον έπιασε έκτακτο σύνδρομο ειλικρίνειας ας πει τουλάχιστον την πραγματικότητα της αλήθειας που υποστηρίζει και αυτός και το κόμμα του με καθαρό τρόπο.Να πει δηλαδή στο λαό  ξεκάθαρα πως “τα δισκοπότηρα της πολιτικής ανευθυνότητας και της δογματικής εγκληματικής μας αλητείας κοστίζουν πιο ακριβά από τις ζωές σας”. Εξάλλου τι αγχώνεται μην τυχόν και δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον Κυριάκο ; Εξάλλου σύμφωνα και με τον τελευταίο ανασχηματισμό η σέχτα του ΛΑΟΣ από ακροδεξιά συνιστώσα της Ν.Δ έχει μετεξελιχθεί σε κυρίαρχο πλειοψηφικό σύνολο. 

Στις εκκλησίες ούτε ένας ΜΑΤατζής διότι βλέπετε ως γνωστόν για τη δεξιά ” Πατρίς – Θρησκεία “είναι ένα αλληλένδετο σκοταδιστικό σχήμα που δεν παίρνει διαζύγιο όσα χρόνια κι αν περάσουν , όσο κι αν εξελίσεται ο κόσμος . 

Αντιθέτως βλέπετε ,στην εορτή του πολυτεχνείου και στην ημέρα μνήμης του αδικοχαμένου Αλέξη , τους αριστερούς-κομμουνιστές που όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τους περίμενε ο κυβερνητικός ασφαλίτικος στρατός με σκοπό να εξασκήσει στις σάρκες τους όλες τις διεστραμμένες μεθόδους βίας και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αφού λοιπόν τους έδειραν , αφού τους έσπασαν τα κρανία , αφού τους πέταξαν καρκινογόνα,αφού τους σάπισαν με γροθοκοπήματα στα κρατητήρια ,αφού τους κυνήγησαν μέχρι τις γειτονιές τους , ύστερα από όλα αυτά τους κήρυξαν εκτός από αμαρτωλούς άθεους συμμορίτες και υπαίτιους ανεύθυνους για την εξάπλωση του ιού.

Ανεξαρτήτως αν είμαι κομμουνιστής ή αριστερός ή σοσιαλιστής και του Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως να ήμουν αυτό το γαϊτανάκι του νεοδημοκρατικού χρυσαυγητισμού ερμηνεύεται μονάχα με ένα λεκτικό σχήμα: 
“Καρναβάλι αλητείας και απόλυτης δημοκρατικής κατάλυσης”. Οτιδήποτε πέραν αυτού συνιστά εγκληματική συγκάλυψη και ενσωμάτωση στην γκεμπελσική κυβερνητική αυταπάτη.

Όπως και να έχει το κρίσιμο σημείο των καιρών που ορίζει την πίστη στη σοβαρότητα των συνθηκών που όλοι βιώνουμε δεν είναι το πολιτικό ή θρησκευτικό φρόνημα αλλά το ποιοτικό νοητό κριτήριο που ορίζει αν κάποιος είναι Θεομπαίχτης ή όχι . Διότι αν είναι Θεομπαίχτης είναι σίγουρα και λαομπαίχτης , και αν είναι λαομπαίχτης είναι με απόλυτη βεβαιότητα και καραγκιόζης. Εκεί υπάρχει θέμα όμως ! Διότι κάποτε επιτέλους πρέπει να ξεφορτωθούμε ,τόσο συνειδησιακά όσο και ως προς την πολιτική ουσία, τους καραγκιόζηδες από τη ζωή μας , είτε αυτοί εμφανίζονται ως αδίστακτοι εφοπλιστές , είτε ως αιμοβόροι τραπεζίτες , είτε ως κρατικοδίαιτοι οικογενειοκρατικοί δυνάστες.

Λέμε λοιπόν στους υπηρέτες του νεοδημοκρατικού χρυσαυγητισμού και συγκεκριμένα στον βασιλέα αυτού του σκοταδιστικού πριγκιπάτου τον Μητσοτάκη, πως μπορεί οι κομμουνιστές και γενικότερα οι αριστεροί να μην φημίζονται για τα θρησκευτικά τους υμνολόγια και τις λαμπάδες αλλά το βέβαιο είναι πως ιστορικά διακρίνονται για την ευσέβεια και την σοβαρότητα τους απέναντι στην λογική,το δίκαιο και τον διαρκή αγώνα τους για την τήρηση της κοινωνικής δικαιοκρατίας.

[Υ.Γ] . Μακάρι να ήσασταν και εσείς πιστοί κομμουνιστές παρά ανάξιοι πιστοί και Θεομπαίχτες. Ευτυχώς όμως η λαϊκή οργή αλλά και η κοινωνική πραγματικότητα απεδίδε και θα αποδίδει για πάντα την μεγίστη ευθυκρισία της πολιτικής καταδίκης , ανεξάρτητα αν τα μέσα μαζικής διαπλοκής και αναπαραγωγής νεοδημοκρατικού χρυσαυγητισμού τραγουδάνε σε συκοφαντικούς ρυθμούς προπαγάνδας και ατιμίας…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr