«Πίστεψε στα όνειρα σου»: H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση τιμά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, αποτίει φόρο τιμής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά από την ιστορική νίκη του με τους Milwaukee Bucks στους τελικούς του NBA.

giannis antetokounmpo onassis 1024x809 1

Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια κάποια στιγμή ανταμείβονται, και ο υπερταλαντούχος Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί απόδειξη. Η νίκη του στους τελικούς του NBA αποδεικνύει πως πρέπει πάντα να κυνηγάμε τα όνειρα μας, και να μην το βάζουμε κάτω.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Γιάννης είχε πει: «Αυτό θα πρέπει να κάνει κάθε άνθρωπος, κάθε παιδί, οπουδήποτε στον κόσμο: Να πιστέψει στα όνειρά του», μιλώντας για το πως από μία δύσκολη ζωή στα Σεπόλια κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του κόσμου!

Με αυτά ακριβώς τα λόγια, λοιπόν, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, αποφάσισε να τιμήσει το μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, φωτίζοντας με το πρόσωπο του το κτίριο της Στέγης στην οδό Συγγρού, όπως βλέπουμε και από τις σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Με το σύνθημα «Πίστεψε στα όνειρά σου» η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μάς υπενθυμίζει το ελπιδοφόρο μήνυμα του Γιάννη, του παιδιού από τα Σεπόλια, που με το ταλέντο, το θάρρος και το πείσμα του κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Αμερικάνικου μπάσκετ, αλλά και του κόσμου -και κάθε μέρα μας κάνει και πιο περήφανους!

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…