Newsroom

Newsroom

Το πιο δημοφιλές ιταλικό Aperitivo έρχεται έτοιμο για απόλαυση!

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παρουσιάζει το Aperol Spritz Ready To Enjoy (RTE), τη Ready To Enjoy εκδοχή του πιο αγαπημένου ιταλικού aperitif.

AperolSpritz RTE 01

Ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση των pre-mixers, η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμπληρώνει ιδανικά το Aperitivo portfolio της με το νέο λανσάρισμα του διάσημου ιταλικού ποτού που έρχεται πλέον έτοιμο για απόλαυση! Το Aperol Spritz Ready to Enjoy υποστηρίζει ιδανικά τον joyful χαρακτήρα του brand, σε μια κομψή γυάλινη φιάλη έτοιμο για σερβίρισμα, αποτελώντας ιδανική πρόταση για κατανάλωση στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείτε  είναι ένα ποτήρι γεμάτο πάγο και μια φέτα πορτοκάλι! Έτσι, μαζί με το ήδη αγαπημένο Aperol Spritz αλλά και το Campari Tonic, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διαθέτει μια ολοκληρωμένη Aperitivo πρόταση για κάθε προτίμηση στην κατανάλωση νωρίς το απόγευμα.

 

Το Aperol Spritz Ready to Enjoy αποτελεί μια γρήγορη και εύκολη πρόταση, όχι μόνο για τους λάτρεις του Aperol Spritz που αναζητούν την ευκολία της Ready To Enjoy συσκευασίας, αλλά και για εκείνους που θα το απολαύσουν για πρώτη φορά μιας και δεν έχουν παρά να το βάλουν σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο με μια φέτα πορτοκάλι.

 

Ο Βασίλης Βελισκιώτης, Spirits, Snacks & Coffee Unit Manager, για Ελλάδα και Κύπρο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε σχετικά με το νέο λανσάρισμα: «Το Aperol Spritz αποτελεί μία επιλογή συνώνυμη όχι μόνο του Aperitivo hour αλλά και με το να απολαμβάνει κανείς στιγμές χαράς με φίλους. Μπορεί η διαδικασία για τη δημιουργία του να είναι σχετικά απλή, ωστόσο η νέα πρόταση Aperol Spritz Ready to Enjoy, έρχεται για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, τόσο στους φίλους του Aperol, όσο και σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν ένα perfect serve, προσθέτοντας μόνο πάγο και μια φέτα πορτοκάλι. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε  το Aperol Spritz Ready to Enjoy, στις Αperitivo επιλογές μας ,εξελίσσοντας το συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο μας για κάθε περίσταση κατανάλωσης, 24/7».

 

Το Aperol Spritz Ready to Enjoy είναι διαθέσιμο σε χάρτινη πολυσυσκευασία 3 γυάλινων φιαλών των 175 ml η κάθε μια, σε supermarkets και επιλεγμένες κάβες.

 

Σχετικά με το Aperol Spritz

Το Aperol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Η ιστορία του Aperol ξεκινάει το 1919 στην Padova της Ιταλίας με τη μυστική συνταγή του να παραμένει αναλλοίωτη από τότε μέχρι σήμερα. Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων σε αρμονική ισορροπία δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη γλυκόπικρη γεύση του. Το Aperol Spritz είναι το δημοφιλέστερο ποτό στην Ιταλία και όχημα της τεράστιας επιτυχίας του Aperol. Πρόκειται για ένα δροσιστικό, μοντέρνο και γευστικό ποτό με Aperol, Cinzano Dry Edition και Schweppes Soda.

Μάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/aperolspritz.grc 

 

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…