To πιο απίστευτο πέναλτι που έχει δοθεί ποτέ- Το VAR έκλεψε την παράσταση (video)

Το βράδυ της Παρασκευής, στην αναμέτρηση της Χόλσταϊν Κίελ με την Μπόχουμ (Bundesliga 2), ίσως και να είδαμε το πιο τρελό πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου

ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο δεν θα θα σταματήσει ποτέ να μας χαρίζει έντονες συγκινήσεις και αξέχαστες εκπλήξεις. Στην αναμέτρηση της Χόλσταϊν Κίελ με την Μπόχουμ (Bundesliga 2) έγινε κάτι το απίστευτο…

Η φιλοξενούμενη ομάδα που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα από τα πιο τρελά πέναλτι που έχουν δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Μπόχουμ βγήκε στην αντεπίθεση. Ο Εμπουσί βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ όμως το σουτ που έκανε δεν έφτασε την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα και κατέληξε άουτ.

Όλοι περίμεναν ότι αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το παιχνίδι καθώς ειδοποιήθηκε από το VAR. Δευτερόλεπτα αργότερα έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι!

Τι πραγματικά είχε συμβεί αναρωτιούνταν οι πάντες, εντός και εκτός γηπέδου.

Όταν έκανε το σουτ ο ποδοσφαιριστής της Μπόχουμ ένας από τους αναπληρωματικούς παίκτες της Χόλσταϊν Κίελ που έκανε προθέρμανση εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και σταμάτησε τη μπάλα που κυλούσε προς τα έξω.

Όμως, όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός αλλά και το VAR ο παίκτης της Κίελ όταν σταμάτησε τη μπάλα είχε το πόδι του εντός αγωνιστικού χώρου με το διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να δείχνει την κίτρινη κάρτα στο αναπληρωματικό παίκτη.

Η απόφαση του ρέφερι ήταν 100% σωστή μιας και δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να εφαρμόσει τον κανονισμό.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ