Ο μουσικος Ρότζερ Γουότερς ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Pink Floyd σε βίντεο που δημοσίευσε εκφράζει την αγανάκτησή του για την απαγωγή του Προέδρου Νικολάς Μαδούρο, και στέλνει μήνυμα στον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ: «Μεγάλωσε! Ο κόσμος είναι δικός μας, όχι δικός σου!»
Ο μουσικός, ακτιβιστής και συνιδρυτής των Pink Floyd, τόνισε ότι «η Βενεζουέλα είναι μια κυρίαρχη χώρα και πρέπει να αφεθεί ήσυχη από τους γκρίνγκο νταήδες του Βορρά».
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, άναυδοι από αυτή την άγρια πράξη επιθετικότητας από την αυτοκρατορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής εναντίον των αδελφών, των αδελφών και των συντρόφων μας στη Βενεζουέλα».
Μάλιστα ο Γουότερς άφησε αιχμές για την απαγωγή του Μαδούρο, τονίζοντας ότι ο δεξιός αντίπαλός του, Εντμούντο Γκονζάλες Ουρούτια, είναι μια «μαριονέτα» των Ηνωμένων Πολιτειών και τον συνέκρινε με τον Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βενεζουέλας το 2019.
Πυρά και σε Ματσάδο
«Υπάρχει ένα άλλο φίδι στο γρασίδι. Ονομάζεται (Κορίνα) Ματσάδο και έχει μια άλλη μαριονέτα, τον (Εντμούντο) Γκονζάλες. Είναι επίσης εκπρόσωπος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής», είπε ο Γουότερς.
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια