Πινγκ πονγκ… επιθέσεων κατά της Κατερίνας Στεφανίδη

Μία αθώα αποστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στη συνέντευξη που η Ολυμπιονίκης παραχώρησε την προηγούμενη Κυριακή στο Documento προκάλεσε αναστάτωση στο …πινγκ πονγκ, η Ομοσπονδία του οποίου ζήτησε δημόσια εξηγήσεις!

58c6ccd51dc524f32a8b45c6

Όταν η Στεφανίδη ρωτήθηκε για τις θυσίες και τις ώρες προπόνησης που απαιτεί ο πρωταθλητισμός, απάντησε, εν τη ρύμη του λόγου, ότι «κάποια αθλήματα όπως η γυμναστική απαιτούν διπλές καθημερινές προπονήσεις, αλλά σε άλλα, όπως για παράδειγμα το πινγκ πονγκ, ίσως να μη χρειάζεται καθόλου προπόνηση, ή το χεις ή δεν το χεις».

Η Ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θίχτηκε από την αναφορά και ξεσπάθωσε με μακροσκελή φιλιππικό, σε τόνο πότε χιουμοριστικό (αφού η σχετική ανάρτηση συνοδεύεται από αφίσα του …Κινγκ Κονγκ) και πότε ειρωνικό.

Το κείμενό της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας του πινγκ πονγκ:

«Αγαπητή συνάδελφε, κανένας επαγγελματίας δεν διακρίνεται “επειδή τα ‘χει” . Κανένας αθλητής, σε κανένα άθλημα δεν ξυπνάει το πρωί και πάει στο γήπεδο να αγωνισθεί, χωρίς να έχει “μαρτυρήσει” πριν για να προετοιμαστεί.

Εμείς ξέρουμε ότι δεν έχεις πρόθεση να μας θίξεις, εξάλλου δεν μας ξέρεις, ούτε εμάς προσωπικά ούτε το άθλημά μας. Είμαστε καλά, σπουδαγμένα και σκληρά προπονούμενα παιδιά, όπως όλοι οι αθλητές.

Γι’ αυτό, αγαπητή συνάδελφε, σε καλούμε να μας συντροφέψεις, να μας τιμήσεις με την παρουσία σου και να προπονηθούμε μαζί, όποτε έρθεις στην Ελλάδα, σε μία προπόνησή μας στην Ομοσπονδιακή αίθουσα στο ΣΕΦ. Βρισκόμαστε εκεί καθημερινά, πρωί και απόγευμα, γιορτές, αργίες, χωρίς σταματημό. Αν πάλι δεν σε βγάλει ο δρόμος σου, δεν πειράζει, έλα να τα πούμε στο Μινσκ το 2019 ή στο Τόκιο το 2020.

Να είσαι καλά, να κοιμάσαι πάντα ήσυχη και να έχεις πολλές επιτυχίες».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό