Newsroom

Newsroom

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Σκέφτηκα, έκανε τέτοια τερατουργήματα ο Πέτρος Φιλιππίδης;» (video)

H ηθοποιός που συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε αναλυτικά για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάτρου. 

pitsouli

Η Πηνελόπη Πιτσούλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Όπως ήταν φυσικό μίλησε για τον πρώην συνεργάτης της Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. «Ηταν θλιβερή η ιστορία με τον Πέτρο. Συναντηθήκαμε πρώτη φορά στον Πλάτανο. Ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, διαβασμένος και χωρίς βεντετισμούς. Έλεγα ότι για όλους λένε πράγματα, ακόμη και για μένα», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

«Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Πέτρο ήταν κεραυνός εν αιθρία. Σαν να ακούς για τον καλό σου γείτονα ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Σκέφτηκα αμέσως «μα έκανε τέτοια τερατουργήματα ο Πέτρος στη ζωή του;». Θλιβερό για τα θύματα, αλλά και για τον θύτη που κατέστρεψε τη ζωή του. Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία όταν κάποιος κάνει κακό στον άλλον, γιατί πρόκειται για διαστροφή», πρόσθεσε η Πηνελόπη Πιτσούλη και σχολίασε: 

«Το παιδί του Φιλιππίδη σκέφτηκα. Πώς θα βγει αυτό το παιδί στην κοινωνία που έχει ήδη κλειστεί στον εαυτό του; Πώς θα είναι ο γιος του Φιλιππίδη, που μέχρι χτες καμάρωνε, και σήμερα ντρέπεται; Όταν έχεις πίσω σου ένα οικογενειακό φορτίο πρέπει να σκέφτεσαι το δημιούργημά σου και ο Πέτρος δεν το σκέφτηκε. Να πληρώσει τώρα την αδυναμία του». 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…