Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά στην πολιτική, οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά» (video)

Το πόσο την ενδιαφέρει η πολιτική τόνισε η γνωστή ηθοποιός

profile player 960x540 30

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» ήταν η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολιτική και στο πόσο θα την ενδιέφερε κάποια στιγμή να κατέβει υποψήφια.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει ουσιαστικά, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε προτάσεις για να κατέβει στις εκλογές αλλά δεν ένιωθε ότι ανήκει κάπου. Μάλιστα τόνισε ότι οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που την αφορά, καθώς στην Ευρώπη γίνεται ουσιαστική δουλειά.

Πιο αναλυτικά όλα όσα είπε: «Το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το… κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, μου αρέσει να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω. Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά.

Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά.»

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…