Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα είμαι πάντα με τα θύματα, ακόμα κι αν τσακωθώ με όλο το ελληνικό θέατρο»

Η ηθοποιός με μία ανάρτηση στο Instagram ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά τη θέση της για το #MeToo. «Το ταλέντο δεν δίνει ασυλία», τόνισε.

pinelo

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έκανε ακόμη μία φορά ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τον εργασιακό εκφοβισμό, απαντώντας σε όσους επιχειρούν να ξεπλύνουν με τη στάση τους ανθρώπους και συμπεριφορές.

«Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Λέχου και η Φαίη Ξυλά βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για αντιδεολογικές συμπεριφορές, ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό. Θα είμαι πάντα δίπλα στα θύματα και θα τα υπερασπίζομαι με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν χρειαστεί να έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο.

Το ταλέντο δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο αθωότητας. Είναι ένα δώρο που οφείλει κανείς να το μοιράζεται και να το χρησιμοποιεί για να εμπνέει και να ψυχαγωγεί. Το ταλέντο δε δίνει ασυλία», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…