Μπορεί ο γλυκούλης Πίνατ να σώσει τον απεγνωσμένο Κυριάκο;

Το επικοινωνιακό σόου του Πρωθυπουργού με το αξιολάτρευτο σκυλάκι, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματική εικόνα μιας ρημαγμένης χώρας.

5285536

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», δήλωσε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας την πρώτη του γνωριμία με το τετράποδο «Πίνατ», την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων. 

Ο Πίνατ είναι το αδέσποτο σκυλάκι που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης στην Ηλιούπολη, και «στην πλάτη του οποίου στήνεται ένα απίστευτο επικοινωνιακό σόου με δεκάδες φωτογραφίσεις και άλλες τόσες δηλώσεις.

Σκύλος Μαξίμου

Σκύλος Μαξίμου

Προφανώς και ο Πίνατ είναι ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι και προφανώς δεν υπάρχει κάποια διαφωνία με την υιοθεσία και τα όψιμα φιλοζωικά μηνύματα του πρωθυπουργού. Ωστόσο το όλο σκηνικό κραυγάζει πως αποτελεί ένα κακόγουστο σόου αποπροσανατολισμού και απόκρυψης της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα. Χιλιάδες νεκροί από κορονοϊό, το σύστημα υγείας υπό κατάρρευση, ανεργία, εγκλεισμός και οικονομική κρίση χωρίς τέλος

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως η συγκεκριμένη κίνηση του πρωθυπουργού δεν αποτελεί μια απλά, γνήσια φιλοζωική πρωτοβουλία. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί για να εξυπηρετήσει την εικόνα του…

Μην ξεχνάμε πως τελευταία, τα likes στις διαδικτυακές δραστηριότητες του πρωθυπουργού όλο και λιγοστεύουν. 

Οι χρήστες του twitter φυσικά δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός.

Και μπορεί στα social media που δεν ελέγχονται – ακόμα – και δεν καθοδηγούνται, οι αντιδράσεις για την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να είναι επικριτικές και αποκαλυπτικές, ωστόσο εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα στα ελληνικά μίντια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μεγάλος Στρατηγός, ο Μωυσής τώρα εμφανίζεται από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και ως… ο μεγάλος φιλόζωος.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…