Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Καίριο πλήγμα στο αφήγημα της ΝΔ περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis

Τη σημερινή κατάθεση του Εισαγγελέα Αγγελή σχολιάζουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικά τα όσα είπε περί λογαριασμού συγγενή του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

EK Syriza 0 3

Στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν την παραδοχή του Γ. Αγγελή στην κατάθεσή του για τη ροή χρήματος από ελβετικό λογαριασμό σε αντίστοιχο συγγενικού προσώπου του Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, στον ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκαν το εξής σχετικά με τον κ. Αγγελή: «Αφού δεν είχε γνώση της δικογραφίας, με ποιο δικαίωμα απειλούσε τους εισαγγελείς Διαφοράς να προβούν σε ενέργειες που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης;».

«Το αφήγημα της ΝΔ περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis δέχθηκε σήμερα καίριο πλήγμα. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του ο κ. Αγγελής, στη μαρτυρία του οποίου έχουν επενδύσει ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, παραδέχθηκε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από το FBI υπήρχε ροή χρήματος από τροφοδότη λογαριασμό στην Ελβετία σε λογαριασμό στενού συγγενικού προσώπου του κ. Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ.

Επίσης, ο κ. Αγγελής παραδέχθηκε ότι ως επόπτης ασχολήθηκε μόνο ενάμιση μήνα, ίσως και λιγότερο όπως είπε και δεν είχε γνώση ούτε για το ένα τρισεκατομμυριοστό της δικογραφίας.

Οπότε προκύπτει το ερώτημα αφού δεν είχε γνώση της δικογραφίας με ποιο δικαίωμα απειλούσε τους εισαγγελείς Διαφθοράς να προβούν σε ενέργειες που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης», ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους