Newsroom

Newsroom

Πήγε με ανοιγμένο κεφάλι αλλά νοσηλεύτηκε αλλού για παθολογικά αίτια

Μυστήριο έχει δημιουργηθεί γύρω από το περιστατικό του αλλοδαπού που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τέταρτη αιμόφυρτος . Ο 35χρονος άντρας…

Μυστήριο έχει δημιουργηθεί γύρω από το περιστατικό του αλλοδαπού που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τέταρτη αιμόφυρτος . Ο 35χρονος άντρας αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε από το Γ.Κ έξω από το Εθνικό Θέατρο στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου γύρω στη μια την νύχτα, στις 22 Αυγούστου .Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο άντρας διεκομίσθη στις 00:27 στο ΚΑΤ το οποίο εφημερεύει ενώ η πρώτη εκτίμηση του νοσοκόμου του ΕΚΑΒ είναι ότι ο αλλοδαπός έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι .Στις 1:15 ακριβώς ,γίνεται η εισαγωγή στο ΚΑΤ- όπως μας ενημερώνει ο διοικητής του νοσοκομείο Ευάγγελος Βουμβουλάκης -και στις 3:45 διεκομίσθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο .
Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο μεταφέρθηκε ένας άνθρωπος με ανοιγμένο κεφάλι από το νοσοκομείο ΚΑΤ στον Λαϊκό αφού πρώτα σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε στην προαύλιο του ΚΑΤ.Το νοσοκομείο έπρεπε να κρατήσει τον ασθενή για πιθανές επιπλοκές και να ενημερώσει την αστυνομία καθώς ο ίδιος δήλωνε οτι δέχτηκε επίθεση . Την ίδια απορία για την μεταφορά από το ένα νοσοκομείο στο άλλο εκφράζει και ο κ Λασκαρατος υπεύθυνος του συντονισμού του ΕΚΑΒ.
Επίσης ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός ότι ενώ ο άντρας δηλώνει στους άντρες της αστυνομία ότι έχει δεχτεί επίθεση στο κεφάλι, η αστυνομία δεν προχωρά στην ανακοίνωση του περιστατικού.
Εντωμεταξύ ένα ακόμα περιστατικό καταγράφηκε στις 23 Αύγουστου την ιδία ώρα από την αστυνομία : «Στο νοσοκομείο διακομίστηκε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος, 36χρονος αλλοδαπός, τραυματισμένος από πυρά πυροβόλου όπλου».Να σημειωθεί ότι ο αλλοδαπός τελικά υπέκυψε στα τραύματα του. Όπως αναφέρει το νοσοκομείο Γενικό Κρατικό, ο πυροβολημένος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο από τα Σεπόλια όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.