Newsroom

Newsroom

Πήγαν να ληστέψουν βενζινάδικο και… έφαγαν ξύλο (βίντεο)

H ταμίας βενζινάδικου στο Κλίφτον του Μπενφορντσαϊρ όχι μόνο δεν έδωσε τα χρήματα του ταμείου στους επίδοξους ληστές αλλά τους…

listia 0

H ταμίας βενζινάδικου στο Κλίφτον του Μπενφορντσαϊρ όχι μόνο δεν έδωσε τα χρήματα του ταμείου στους επίδοξους ληστές αλλά τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Eνα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει την γενναία γυναίκα – ταμία του βενζινάδικου να επιτίθεται και να ρίχνει κάτω τους δύο επίδοξους ληστές που είχαν βάλει στο μάτι το ταμείο του καταστήματος

Οι δύο ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν τις εισπράξεις του ταμείου του βενζινάδικου, αλλά η ταμίας κατάφερε να βγάλει και τους δύο νοκ – άουτ. Η γυναίκα αφού αρνήθηκε πεισματικά να δώσει τις εισπράξεις στους ληστές, άρπαξε τον ένα από τα μαλλιά με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω και οι δύο.

Ο δεύτερος ληστής προτίμησε να κατευθυνθεί σε άλλο σημείο του καταστήματος, ενώ ο πρώτος παρόλο που θέλησε να διαφύγει η τολμηρή ταμίας  – κομάντο δεν τον άφησε αλλά συνέχισε να τον καταδιώκει.

Τελικά οι επίδοξοι ληστές του βενζινάδικου σε περιοχή του Κλίφτον στο Μπενφορντσάιρ έφυγαν από το κατάστημα με άδεια χέρια.