"Πηγαίνει γάντι στον Άδωνη Γεωργιάδη ο χαρακτηρισμός σεξιστής"

Η χθεσινή χυδαία και άκρως σεξιστική επίθεση του Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπρόσωπου Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Μανταλένα Παπαδοπούλου, δεν έμεινε ασχολίαστη στη ΝΔ με στελέχη της να αντιδρούν έντονα, ασκώντας σκληρή κριτική στον αντιπρόεδρο του κόμματος ο οποίος για πολλοστή φορά εκθέτει με την αμετροέπειά του την παράταξη.

5a7fded41dc524bb6a8b456b

Η χυδαία φρασεολογία του Άδωνη Γεωργιάδη απέναντι στην Μανταλένα Παπαδοπούλου την οποία μεταξύ άλλων ρώτησε πώς θα αισθανόταν αν κάποιος την αποκαλούσε στο twitter «βίζιτα», σχολιάστηκε βέβαια και από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος πρόσφατα διεγράφη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακριβώς επειδή είχε ασκήσει κριτική στον αντιπρόεδρό του, μιλώντας για σεξισμό.

Διαβάστε σχετικά: Εκτός ορίων ο Άδωνις: Υστερική επίθεση στη Μανταλένα Παπαδοπούλου στο ΣΚΑΪ (video)

Ο κ. Αντώναρος σε νέα του ανάρτηση στο facebook χαρακτηρίζει εκ νέου δοτό και εξ ακροδεξιών προερχόμενο τον Άδωνη Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας την άποψη ότι είναι σεξιστής. «Όταν έγραψα ότι ο δοτός εξ ακροδεξιών προερχόμενος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι σεξιστής, ο χαρακτηρισμός αυτός οδήγησε στην νομικά ανυπόστατη διαγραφή μου» αναφέρει αρχικά ο Ευάγγελος Αντώναρος για να συμπληρώσει ότι:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) ο εν λόγω ‘’κύριος’’ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ο εν λόγω χαρακτηρισμός μου του πάει γάντι. Είναι ντροπή για ένα ιστορικό κόμμα να διατηρεί ένα τέτοιο άτομο σε κορυφαία θέση. Αλλά είναι και ντροπή όσων αδιαμαρτύρητα (έστω και σιωπηρά) αποδέχονται την παρουσία του».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή καταλήγει ως εξής: «η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Γεωργίου Ράλλη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κώστα Μητσοτάκη, του Μιλτιάδη Έβερτ και του Κώστα Καραμανλή θα του είχε δείξει την πόρτα. Η σημερινή ηγεσία δεν έχει προφανώς τέτοιες ευαισθησίες».

Η άποψη αυτή του κ. Αντώναρου, ο οποίος συχνά τοποθετείται κατά του Άδωνη Γεωργιάδη μέσω των σελίδων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνη αρκετά μεγάλη μερίδα στελεχών της ΝΔ. Για πολλούς στο Μοσχάτο, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί «κόκκινο πανί», ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψιθυρίζουν πως η ρητορική του δεν διαφέρει ιδιαίτερα απ’ αυτήν του Πάνου Καμμένου, τον οποίο στην αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζουν ακροδεξιό και λαϊκιστή. 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…